CIUDĂŢENII CĂLĂRĂŞENE: ORAŞUL PUTE! DAR GARDA DE MEDIU ZICE CĂ TOTUL E ÎN REGULĂ!…

Am primit numeroase semnale (nici nu era nevoie, pentru că şi noi locuim tot la Călăraşi), privind mirosul de nesuportat care se înregistrează, în ultima vreme, în aerul călărăşean! Mai ales noaptea (de ce noaptea- probabil că de aici încep să se descifreze toate) o duhoare pătrunde în nasurile zecilor de mii de călărăşeni! Care, mulţi dintre ei, dorm cu geamurile deschise, astfel că se pomenesc în timpul somnului că trebuie să închidă geamul ca să nu mai pută în asemenea hal! Dar pute şi în unele după-amieze! În general, în ultima vreme- ORAŞUL PUTE!
Firesc, Primăria Călăraşi s-a autosesizat în această situaţie, solicitând informaţii, punctul de vedere şi, mai ales, măsurile celor de la Mediu! Nici nu trebuia să le solicite cineva asta, este chiar obligaţia lor.
A fost prezentat un răspuns al celor de la Garda de Mediu (vom reveni asupra lui, într-o anchetă pe care am declanşat-o- de data aceasta pe propriile ipoteze) un răspuns din care nu înţelegi, practic, nimic! Se dau numele unor societăţi care au fost controlate, dar la care nu au fost găsite nereguli şi sunt enumerate lucrurile pe care, conform legii, trebuie să le facă acele instituţii care cresc păsări sau porci!
Pentru că, da- într-adevăr, duhoarea este de „băşina porcului“ combinată cu găinaţul mucegăit! Nu ni se dă nicio informaţie concretă, ba mai mult decât atât, ni se spune că, asta este, deocamdată e bine şi totul e sub control! Lucru cu care nu putem fi de acord, atâta timp cât, repetăm- ORAŞUL PUTE!