CIUDĂŢENII LA… ROMÂNI- NOUA MODĂ DE 1 MAI: TURMA?!…

club2Noi ştiam, până acum, că petrecerile de fiţe se fac, mai mereu, într-o relativă decenţă (cât poate fi ea de… fiţoasă!) şi, mai ales, într-o anumită intimitate! Aduceţi-vă aminte de faimoasele poze cu miliardarii români aflaţi pe Coasta de Azur unde jucau… table! Da, dar jucau între… ei! Departe de ochii curioşilor şi, mai ales, de… mulţime!
Ce am constatat cu ocazia sărbătorii de 1 mai (fostă zi a muncitorilor), astăzi ziua… milionarilor (în euro- de furat!)… clăpăugilor cu ochelari… tefeliştilor (aşa zic ei frumoşi şi liberi)… beţivilor şi drogaţilor de la Vama Veche!… Şi mai puneţi dumneavoastră ce mai aveţi, pe acolo: grămada! Turma! O aglomeraţie de nedescris! De călcat în picioare, înghesuiţi unul în altul, de la burtihane până la… cucoane (!)- ceva oribil, incredibil, de neexplicat!
Desigur, în faimosul club unde s-au întâlnit toţi hoţii cu ştaif, cineva ne-a spus că atât de mulţi sunt milionarii în euro de furat, din România! Cam mulţi, ce-i drept, dar şi România e ţară bogată!
În schimb, în faimosul club unde s-a petrecut patru zile şi patru nopţi, non-stop (cu borâtura afară, dar cu flegmele pe… jos, în club!)- acolo erau ăia frumoşi şi liberi, mai ales! Cu ochelari de cal, cu tot!