COARNĂ, NICI P-ĂȘTIA NU I-AI DAT ÎN JUDECATĂ?!…

De… noaptea minții! “BĂ, CUI LAŞI COPILUL, BĂ, FRATE!”

*Scandalul copilului lăsat singur în mall! *Milițianca de serviciu zice că au venit ăia cu copilul, după mașina poliției! *Problema e că polițaii-milițieni habar n-aveau de asta! *Lumea din mall îi întreba ”bă, cui lași copilul, bă, frate!“ Iar polițaii se făceau ca n-aud!… *Desigur, Coarnă a zis-o: “bravo”!…

STATUL POLIŢIENESC – DOVEDIT!
ALO, MILIŢIA! AŢI PUS PULANU’ PE ŢARA ASTA!…

img (2)
Situație incredibilă, la molul acela, din București, acolo unde o mamă a fost reținută, tarata, aruncată în mașină, deși avea alături de ea copilul de șase anișori! Nu știm dacă aia a fost violentă, probabil că da, era și țigancă, pe deasupra, situația agravantă, în România! Dar, la apelurile repetate ale oamenilor aflați la fața locului care atenționau că rămâne copilul singur, în mall, milițienilor -polițiștii puțin le păsa! Pentru că i-au pus pulanul pe țara asta și fac ce vor ei , știind că va ieși bine, până la capăt pentru… Ei!un-martor-al-scandalului-din-mall-dezvaluiri-socante-politia-nu-a-stiut-cui-lasa-copilul-505458
Nu dăm dreptate nimănui, deși lucrurile sunt agravante pentru fiecare parte în parte, ceea ce ne-a șocat a fost reacția șefului sindicatului polițiștilor și pensionarilor, pentru că d-aia a schimbat statutul sindicatului, el neavând voie să fie lider sindical atâta timp cat era pensionar, dar fiind sindicat și al pensionarulor avea, faimosul Coarnă a dat o declarație uluitoare! Cel puțin în condiția în care nimeni nu se poate pronunța cine a greșit, cine avea dreptate! El a zis -“bravo, polițiști!”
Iată declarația!…

MEGA MALL. DUMITRU COARNĂ, DUPĂ CE A VĂZUT IMAGINILE: BRAVO!
dumitru-coarna-este-scandal-monstru-in-arestul-politiei-capitalei-dupa-internarea-lui-oprescu-331697
Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a avut o reacție după ce a văzut imaginile din Mega Mall Pantelimon unde o femeie era săltată de oamenii legii. „Femeia a fost încătușată pentru că a refuzat să se legitimeze. A refuzat orice colaborare cu poliția. Vedeți cum se schimbă situația când avem probe doveditoare care vin în sprijinul unor imagini? Femeia aceasta a fost agresivă în tot parcursul infracțional. Și-a lovit propriul copil, de acolo practic a început totul, a lovit vânzătoarea care i-a atras atenția și a lovit și polițistul. Poliția a intervenit foarte bine și corect. Așa trebuie să intervină pentru că altfel nu se poate”, a zis Dumitru Coarnă. „Copilul a fost abuzat emoțional. El este cel care pierde. Femeia nu era singură, de aceea micuțul a rămas în grija prietenilor care o însoțeau. Aceștia urlau pentru a face atmosferă și pentru a filma. Femeia este reținută pentru ultraj. Foarte bine că poliția a intervenit corect. Este perfect. Nota 10 acord eu poliției”, a mai spus Dumitru Coarnă la Antena 3.

DUMITRU COARNĂ, GOARNA POLITICĂ A POLIŢIEI!

*Dacă a căzut un politist la datorie, Dumitru Coarnă ştie *Aşa e şi normal, să ştie şi să-i apere pe poliţişti *De asta e lider de sindicat şi are afaceri imobiliare profitabile în zona Ghencea *Scuze, asta e din alt text *E unul mai vechi, al colegului Cătălin Tache.

Dacă e ceva la vreun televizor, orice, un oricine vreau să zic, domnul Coarnă e acolo. El ştie tot. Iar dacă nu ştie, se pliază repede pe subiect. Ştie şi dacă e bine să iei pensie la 45 de ani, că doar trece şi el prin asta, ca orice ofiţer sau agent isteţ.
Protest_politisti-1-e1488796232504
PARTITURA PENTRU GOARNĂ ŞI ORCHESTRA

Ştie şi dacă politicul e de vină ca Poliţia. Ca Poliţia ce? Ca Poliţia! Atât! Domnul Goarnă ştie şi că… Am greşit, scuze, e domnul Coarnă. Domnu’ Mitică, deci, ca sa fie mai limpede, ştie că Poliţie fără politic nu există. Şi nici invers. Goarna lui suna adunarea imediat dacă se iveşte vreun pericol la orizont. Doar când a vrut la PNL i-a tăcut. Cică i-ar fi închis ăia uşa în nas şi a trebuit să se mulţumească doar cu leafa de la sindicat. 2.000 de euro? Buni şi aia, că doar mai vin proteste în care el o să facă balet între Poliţie şi Carmen Dan, ministresa de la Interne. Vede el cum şi pe cine susţine. Dacă e de politic, domnul Goarnă, pardon, Coarnă, simte imediat cum trebuie să bată la uşa premierului. Când agenţii de poliţie au uitat să-l demaşte pe colegul lor pedofil, domnul Goarnă – ce am, băi, nene? – nu şi-a gasit muştiucul ca să bage un tril. Scuze, sunt de groază azi, nu-l nimeresc pe ăsta cu goarna – coarna? – politică. Adică, să dai afară nişte profesionişti doar pentru că aşa vrea ministresa? E cu politic, neamule, e pe tarlaua lui Nea Mitică Sindicalu’. Că din 2009 se „continuă” cercetarea pentru fapte similare comise de pedofilul cu epoleţi, nu mai e vina lui. E a politicului, care nu i-a făcut pe politişti mai isteţi. E politicul, domnule, care nu a dat banii de hrană, de uniforme, ştie el cum să sucească vorbele. Doar n-o să rateze ocazia de a arăta ţării ca politicul. Ca Poliţia. Le combină el în aşa fel încât să apară şi vreun predicat din spatele căruia să-şi itească faţa şi logica lui de Coarnă. Sau Goarnă. Depinde de partitură.
Sursa – Cotidianul Naţional