COLEGIUL CAROL I – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ

Conducerea Primăriei Călărași a verificat situația apărută la Școala gimnazială Carol I, cu porțiuni de tencuială desprinse în urma unor infiltrații la acoperiș. La discuții au participat și directorul unității de învățământ, Rodica Pavel, cât și inspectorul Georgel Mușat din partea Inspectoratului Judetean în Construcții Călărași.
Facem precizarea că solicitările ce țin, în primul rând, de reparațiile și consolidarea clădirilor unităților de învățământ din municipiul Călărași au fost luate în considerare cu prioritate, de fiecare dată. Situația generată la Școala gimnazială Carol I are cauze ce au legătură cu întârzierea unor proceduri care nu depind de Primăria Călărași, proceduri ce țin de autorizarea, din partea școlii, a intervențiilor la o clădire de patrimoniu, așa cum este cea a Școlii Carol I.
Primarul Daniel Ștefan Drăgulin așteaptă din partea Inspectoratului Judetean în Construcții procesul verbal de control întocmit cu ocazia situației generate la Școala Gimnaziala Carol I. Se va dispune un plan de măsuri ce trebuie aplicat în vederea consolidării necesare clădirii, Primăria Municipiului Călărași urmând să sprijine eforturile conducerii Școlii gimnaziale Carol I în acest sens.