COLONIA- ROMÂNIA! DE CE S-AU FĂCUT DEZVĂLUIRILE DESPRE DRAGNEA?!…

Pentru că prin măsurile în ajutorul fermierilor români, sunt loviţi… exportatorii străini, în România!

Da, cam aici am ajuns! Iar cine nu vrea să înţeleagă asta, îşi asumă toate responsabilităţile, ori… nepăsarea! Pentru că, a devenit evident, multe dintre aşa-zisele dezvăluiri destinate publicului din România sunt făcute publice de maşinile de propagandă care servesc… alte interese, decât ale ţării!
Aşadar, dintr-o dată, s-a făcut public că Dragnea are nu ştiu ce afacere, cu o fermă de crescut porci! Afacere care este pe… numele fiului său! Şi dă-i… şi luptă! Să fim bine înţeleşi- şi în opinia noastră Dragnea a făcut multe, prea multe necurate- iar dacă ne-am uita numai la Tel Drum, erau toate motivele pentru ca el să ajungă cercetat penal, cu mulţi ani în urmă! Deci noi nu-l spălăm pe Dragnea şi-l scoatem feciorul- fecioraşilor, numai că obiectivul este cu totul altul!
De ce, dintr-o dată, s-a făcut publică afacerea cu această crescătorie de porci a lui Dragnea? Păi să vedem momentul în care se produce fenomenul- la doar câteva zile (atenţie- câteva zile!) după ce Dragnea a anunţat, în calitatea lui de preşedinte a PSD, măsurile luate de Guvernul României ÎN FAVOAREA FERMIERILOR ROMÂNI! Crescătorii de animale, aşa cum este pretutindeni în Europa, unde fermierii sunt protejaţi, în ţările lor! Amintiţi-vă de marile mitinguri, demonstraţii, proteste din Franţa! Care nu au fost potolite decât atunci când, printr-o acţiune disperată a preşedintelui Sarkozy a fost adus comisar european un… român! Care servea interesele… Franţei! ?i care a dat, la greu, banii necesari pentru… liniştirea fermierilor francezi! Cum se numea acel comisar european român, în favoarea Francezilor? Aţi ghicit- Dacian Cioloş! Adică… Julien!
Acum, însă, ce a făcut Dragnea? A anunţat că va sprijini fermierii români din România! Aşa cum se întâmplă în toate ţările Europene! Ce s-a întâmplat, imediat după acest anunţ? Păi s-a descoperit că Dragnea, prin fii-su, are afaceri cu ferme de porci! ?i dă-i… şi luptă! Dezvăluiri! În realitate, toţi băieţii ăia intrând în maşina de propagandă servind alte interese (sună comunist, dar asta e!) altor state decât statul Român! Care state au interesul să-şi protejeze producătorii lor, din ţara lor pentru a exporta în… alte ţări, inclusiv în România! Despre asta era vorba! În niciun caz nu i-a apucat grija de adevăr, pentru că puţin le pasă lor de asta! Banul contează!…