COMPLEXUL SPORTIV “DUNĂREA CĂLĂRAŞI” ÎN ADMINISTRAREA CONSILIULUI JUDEŢEAN

Consilierii judeţeni au votat proiectul de hotărâre privind solicitarea de transmitere a Complexului Sportiv Municipal “Dunărea” Călărași aflat în proprietatea publică a Municipiului Călăraşi şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Călăraşi, în proprietatea publică a Judeţului Călăraşi şi în administrarea Consiliului Judeţean Călăraşi
Consiliul Județean Călărași în următoarea perioadă doreşte să efectueze lucrări care vizează reabilitarea, extinderea şi modernizarea celor mai importante obiective care compun Complexul Sportiv Municipal “Dunărea” Călărași. Pentru a putea face toate aceste modernizări este necesară obţinerea dreptului de proprietate publică a judeţului Călăraşi asupra Complexului Sportiv Municipal “Dunărea” Călărași.
În plenul şedinţei consilierii judeţeni PSD au cerut mai multe lămuriri ţinând cont că acest proiect a fost introdus pe ordinea de zi în ziua votului. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marian Dinulescu a făcut precizările necesare în plenul şedinţei: „Deoarece Primăria Călăraşi are la acest moment un proiect depus pe CNI pentru „Bazinul de Înot”, un alt proiect nu vor mai depune pentru că nu se va mai aproba! Consiliul Judeţean doreşte administrarea acestui imobil pentru a putea să-l modernizeze. Noi cu echipa de fotbal „Dunărea Călăraşi” ne pregătim pentru promovarea în Liga naţională şi pentru acest lucru trebuie să îndeplinim anumite standarde. A fost introdus în scurt pe Ordinea de zi de astăzi tocmai pentru a putea să prindem această investiţie în Bugetul de anul viitor” – a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marian Dinulescu.
Dinulescu
Consiliului Local al Municipiului Călăraşi în urma aprobării acestui proiect va iniţia la rândul său un alt proiect de hotărâre privind transferul dreptului de proprietate.