Concluzia unui mare scandal – HAP – HAP TREBUIE SĂ MEARGĂ MAI DEPARTE!…

*La HAP-HAP i s-a aplecat! *După moartea celui care a înființat firma de succes a urmat dezastru! *Fiecare are dreptate în felul lui! *Dar afacerea trebuie continuată!

ÎN FINALUL DE AN, ACESTA A FOST SCANDALUL DE LA CĂLĂRAȘI!

Pornit între sora omului care a pus pe roate această afacere și soția acestuia, în condițiile în care, se știe, Sâmbeteanu a murit exact când afacerea începuse să prospere! Lucrurile au continuat cu brio, este singurul local care este plin, mai tot timpul, iar oamenii consumă cu încredere toate produsele pe care le găsesc acolo!
Toate bune și frumoase până spre finalul anului când pe pagina de Facebook și – unde în altă parte(?) – a-nceput scandalul între cele două până la urmă continuatoare ale afacerii respective! Desigur, dracu’ și-a băgat coada pentru că afacerea mergea bine și dintr-o dată a început să meargă prost! Foarte prost! Din punct de vedere financiar, așa cum se fac declarațiile respective.
Este motivul pentru care noi nu ne implicăm în acest caz – până la urmă este treaba lor – dar sfătuim din poziția consumatorilor care au nevoie de această unitate la decență, la înțelepciune, la echilibru! Că se va deschide un alt restaurant, că sunt alte planuri, că s-a ajuns la datorii uriașe, sunt amănunte!
În memoria lui Sâmbeteanu HAP-HAP trebuie să meargă mai departe! …