CONCLUZIE TRISTĂ- ŞI PREŞEDINTELE E… PRIZONIER!

Multă lume s-a bucurat în ziua în care a fost dat verdictul final (definitiv şi irevocabil!) prin care preşedintele Klaus Iohannis a pierdut celebra casă din Sibiu! O afacere care, dacă am trăi într-o ţară normală, ar fi generat o serie de anchete foarte clare prin care s-ar fi dovedit şi reaua intenţie, dar şi falsul şi uzul de fals! Oricum, pentru o situaţie mult mai puţin gravă decât asta, preşedintele Germaniei, de exemplu, şi-a dat demisia, imediat!
Mulţi s-au bucurat, noi… NU! De ce? Nefăcând parte dintre admiratorii lui Iohannis, să fim bine înţeleşi! Dar faptul că s-a dat această decizie, după ce toţi croncănitorii şi părerologii aruncaseră, cu sârg, ideea că procesul va fi câştigat, fără probleme, pentru că preşedintele are justiţia sub control, a dovedit ceva extrem de grav! Dincolo de corectitudinea, invocată, a judecătorilor de la Piteşti care au luat această decizie (felicitări!) realitatea a dovedit altceva: ACEASTĂ DECIZIE A FOST UN… „MOTAN“! Arătat… preşedintelui!
Pe baza acestei decizii, multe se pot invoca, iar dacă nu preşedintele, măcar iubita sa soţie ar putea fi luată la întrebări- cu toate că se invocă trecerea termenului de prescipţie! A fost un „motan“ care i s-a arătat preşedintelui! Chiar şi preşedintelui? Ei, până acum, aflasem că liderii partideor sunt sub control, că mai toţi conducătorii sunt, la rândul lor (subordonaţi ori… anchetaţi!) Păi când şi preşedintele primeşte o asemenea lovitură, devine evident că până şi preşedintele este… sub control! Prizonier!
De către cine? Noi nu ne putem permite să ne dăm cu părerea, doar cităm din celebrele spuse ale Elenei Udrea, când cu a doua arestare: „Oameni pe care nu-i cunoaşte nimeni, pe care nu i-a votat nimeni, pe care nu-i ştie nimeni, oficial- ei decid, ei conduc, ei stabilesc cine va fi prim-ministru, cine va ieşi preşedinte, ei fac totul, fără să dea socoteală în faţa nimănui!“ După ce a spus toate astea, Elena Udrea n-a mai fost arestată!…