CONDUCĂTOR AUTO, AFLAT SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT DE CIRCULAŢIE, REŢINUT DE POLIŢIŞTII RUTIERI

La data de 21 august 2017, poliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat din comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi, care ar fi produs un accident şi a părăsit locul faptei.
Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de 20/21 august 2017, pe DN 31, în localitatea Ciocăneşti, când, pe fondul consumului de alcool, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului, care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui pasager.
După producerea evenimentului rutier, şoferul a părăsit locul faptei şi ar fi ascuns autoturismul pe o stradă laterală din comuna Ciocăneşti, fiind identificat la scurt timp de poliţişti.
În urma testării sale cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Faţă de bărbatul care a condus maşina implicată în accident a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.