Confuzia în presă depășește limitele! TOȚI HABARNIŞTII SUNT… REPORTERI!…

*Ei transmit live, de pe telefon! *Și fac, nu-i așa – presă?!… *Că de fapt sunt niște activiști sau manipulați ai șmecherilor nici nu mai contează, ei transmit live!…

CONFUZIA S-A EXTINS ÎN TOATĂ ROMÂNIA!

Am mai vorbit despre confuzia din așa-zisa presă românească, un fenomen bine coordonat, probabil, de mai multă vreme pentru compromiterea uneia dintre armele cele mai utile ale cetățenilor pentru ținerea în stare de normalitate a acestei țări! Proiectul a început, mai întâi, prin măsurile economice legate și de criza mai mult sau mai puțin provocată, dar a atins cotele cele mai înalte prin această existență la un loc a ziariștilor și instituțiilor reale de presă cu toţi zevzecii şi smuciții!
Mai nou, smuciții au devenit de mare interes ca așa-zisele voci ale străzii, iar prezența lor este una de-a dreptul catastrofală creând această confuzie totală! Umblă cu telefoanele ca și când ar fi camere de filmat, ei se comportă ca și când ar fi niște reporteri și, nici mai mult, nici mai puțin declară că transmit… Live! În realitate nu fac altceva decât să transmită niște mesaje individualiste, direct interesate, lipsite de echidistanță adică exact ceea ce ar trebui să facă presa! Dar în confuzia generală care există în țara asta, ce să te mai miri.