CONGRES PSD – OPINII DE LA CĂLĂRAȘI!

SENATOR PSD, ROXANA PAȚURCĂ – “CONTINUĂM ÎMPREUNĂ DRUMUL SOCIAL-DEMOCRAȚIEI ÎN ROMÂNIA!”

„Partidul Social Democrat și-a ales noua conducere, în frunte cu doamna premier Viorica Dăncilă, cea care va asigura președinția PSD alături de noul președinte executiv și de noul secretar general.
Este un mesaj clar, din partea celor peste 4000 de delegați care ne-am adunat astăzi la Sala Palatului, că partidul trebuie să fie mai unit ca niciodată, că trebuie continuate măsurile bune de guvernare și că românii trebuie să fie în continuare protejați și ajutați prin măsuri sociale adecvate, care să apropie clasele sociale ca venituri și ca nivel de trai.
Este un semnal puternic că ”România la puterea 10” constituie un set de valori care sunt în măsură să aducă bunăstare României în măsura în care tot ceea ce vom face de acum înainte va fi guvernat de aceste zece principii:

  1. PSD face o politică pentru oameni, nu împotriva oponenţilor.
  2. Rămânem cel mai pro-european partid din România.
  3. Ne reasumăm valorile de stânga și istoria social-democrației.
  4. Democrația internă, națională și europeană nu se negociază.
  5. Intoleranța de orice fel descalifică actul politic.
  6. România nu se oprește la marginea orașelor și a salariului mediu.
  7. Lucrăm pentru o societate în care nimeni nu este lăsat în urmă.
  8. Combatem acum inegalitățile sociale, credem în șanse egale.
  9. Susținem progresul, abordăm lucid problemele actuale și viitoare.
  10. Vrem o Românie care contează într-o Europă socială.

Cele zece principii reprezintă tot atâtea motive pentru care PSD va putea merge înainte având în frunte prima femeie președinte din istoria partidului, iar alături pe doi dintre colegii mei senatori, domnul Eugen Teodorovici și domnul Mihai Fifor, o conducere aleasă democratic, într-un moment extrem de important pentru noi toți.
Ne alăturăm, ca organizație județeană, celor care susțin din plin noua conducere a PSD și le urăm tuturor succes în noile funcții! Continuăm împreună drumul social-democrației în România!”

SORIN VRĂJITORU DEPUTAT PSD – „AM DEMONSTRAT CĂ SUNTEM MAI UNIȚI CA NICIODATĂ DUPĂ GRELE ÎNCERCĂRI!”

„Partidul din care fac parte s-a întors la normalitate și mai cred că șansele ca PSD să redevină ce a fost sunt reale! Am demonstrat că suntem mai uniți ca niciodată după grele încercări!
Am ascultat discursuri pline de speranță și am asistat la un vot liber! Ne-am exprimat opinia, ne-am ales noii lideri și ne propunem să guvernăm în continuare în interesul românilor. Felicit noua conducere și îi urez succes!”