COSMIN ANDRIAN- SUCCES ÎN SLOVENIA!

COSMIN ANDRIAN- SUCCES ÎN SLOVENIA!

2 august 2017

2În perioada 18- 22 iulie, Cosmin Andrian a participat la Festivalul Internaţional de Interpretare din Slovenia, “Bled Golden Microphone”, festival la care au participat 66 de concurenţi cu vârste cuprinse între 8 şi 40 de ani, din 14 ţări.
Concurenţii au fost selectaţi în urma preselecţiilor din ţară, preselecţii care s-au desfăşurat patru zile la rând.
În prima zi a Festivalului pe data de 19, a avut loc ceremonia de deschidere, unde fiecare concurent a interpretat o piesă reprezentativă pentru ţara sa, care nu trebuia să depăşească 2minute şi 30 secunde. Cosmin Andrian a ales să interpreteze piesa „România”ce aparţine compozitorului Adrian Daminescu.
Cea de-a doua seară, Cosmin a interpretat în prima rundă de concurs piesa „Perdere l’amore” din repertoriul lui Massimo Ranieri iar în cea de-a treia seară şi rundă de concurs a interpretat piesa „Feeling good”.
A patra zi de concurs dar şi seara de gală a debutat cu conferirea de diplome pentru toţi participanţii, diplome făcute pe hârtie fabricată manual la Bled Castle şi tipărite cu o tipografie manuală, cu presă, şi cu sigiliu.
După ce toţi concurenţii au primit aceste diplome de participare cu toţii au aşteptat cu mari emoţii premiile – „Nu se ştia nimic! Cine va avea premiu, totul a fost ţinut în secret până la final. Nu au existat premii ex-aequo. Nici măcar nu ştiam că voi fi premiat dar nici ce urma să cânt!M-au strigat la premiul întâi, mi-au dat microfonul în mână şi aşteptam să văd ce negativ se va auzi! Am cântat „România”, a fost alegerea lor, după care am fost invitaţi să cântăm în centrul oraşului, iar acolo m-au anunţat că voi cânta ” Feeling good”. Premiul 1 a fost în valoare de 300 de euro dar am primit şi două invitaţii pentru alte două festivaluri internaţionale din Malta şi Cehia. A fost o atmosferă foarte frumoasă, iar sunetul excelent. Ne-au dus să vizităm Castelul Bled, am urcat cu telescaunul şi am coborât cu o săniuţă de vară şi ne-au dus cu bărcuţa la insula din centrul lacului Bled. A fost încă o experienţă frumoasă şi sunt bucuros că am reprezentat România cu succes!” a declarat Cosmin Andrian.
Felicitări Cosmin Andrian te aşteptăm şi cu alte premii şi mulţumim că reprezinţi Călăraşiul şi România în întreaga lume.