“ȘI L-AU BĂGAT PE DRACU ÎN CASĂ”! CELE TREI CRIME DE LA CĂLĂRAȘI – AU ZGUDUIT ROMÂNIA!

*Copiii luați în plasament – proiectul cu dus și întors! *Și posibile consecințe teribile în viața celor implicați!

ȘTIRE ÎN MIEZ DE NOAPTE!… DE LA CĂLĂRAȘI!

Acestea au fost informațiile care au fost prezentate public, imediat după ce evenimentele s-au produs! Adică între 21:00 și miezul nopții s-au comis crimele, s-a furat mașina, au fost prinși criminalii și toată lumea a rămas fără comentarii! Speriată! Așa ceva, la Călărași!

TRIPLA CRIMĂ CE CUTREMURĂ ROMÂNIA! MĂCEL ÎN MIEZ DE NOAPTE ESTE ȘOCANT CINE SUNT SUSPECȚII

Un triplu asasinat cutremură România! Trei minori sunt acuzați de uciderea a altor trei persoane, luni seara, în Călărași.
Un apel la 112 anunța, la ora 21.43, un triplu asasinat.
Un vecin a sesizat că un bărbat de 82 de ani, soția de 80 de ani și fiica lor, în vârstă de 58 de ani au fost uciși prin înjunghiere.
Polițiștii au identificat făptașii, trei tineri în vârstă de 17 ani: Bivolaru Valentin, Alexandru Dan și Ene Cristian.
Din primele informații reiese că cei trei minori au sustras un autoturism Opel, care aparținea victimelor.
În prezent, cei trei minori se află în custodia poliției.
Potrivit unor surse judiciare, citate de Libertatea.ro, unul din cei trei minori se afla în plasament la familia ucisă. Toți trei erau în prezent instituționalizați la Centrul de plasament Perișoru, din județul Călărași.
Aceeași sursă precizează că cei trei minori ar fi consumatori de etnobotanice.

DANIEL ALEXANDRU I-A UCIS CU SÂNGE RECE!
Daniel Alexandru i-a ucis cu sânge rece alături de prietenul său pe cei care i-au dat o șansă la o copilărie normală. A fost luat din centrul de plasament, crescut de cei doi bătrâni și fiica lor, însă băiatul le-a făcut numai necazuri. În seara fatidică i-a ucis cu lovituri de cuțit și topor pentru a le fura banii.
El este Daniel Alexandru, un tânăr de 17 ani, care până luni seara era un adolescent normal. Mai rebel, cu o viață agitată, abandonat de părinți, dar iubit ca propriul copil de o străină și de cei care i-au devenit bunici. Daniel a fost luat din centrul de plasament de la Perișoru când era doar un bebeluș, a fost crescut de Vasilica și părinții ei Nicu și Tudora. Oamenii au încercat să-i ofere un viitor mai bun. La vârsta adolescenței au început problemele și acesta a fost trimis înapoi în centrul de plasament pentru ca începuse să fure și devenise agresiv, potrivit cunoscuților familiei.
Oamenii nu s-au îndurat să-l îndepărteze de tot, așa că îl mai primeau acasă la ei. În seara crimei, Daniel și-a invitat doi prieteni acasă la familia care îl crescuse. Nu era prima dată, așa că oamenii nu au bănuit nimic. S-ar fi cinstit bine cu vin și apoi Daniel și un alt tânăr au pus la cale măcelul.
În tot acest timp, celălalt tânăr, al treilea, ar fi fost în casă dar nu ar fi luat parte la tripla crimă. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că a fost șocat când a auzit grozăvia. Apoi băieții s-au urcat în mașina familiei și au fugit. Au fost prinși la puțin timp în trafic. Doi dintre ei au fost arestați, cel de-al treilea, cel care a și anunțat rudele victimelor de ce s-a întâmplat, a fost pus în libertate.

ȘI TOTUȘI – NENOROCIREA PUTEA FI PREVENITĂ?!…

Din informațiile pe care le-am cules încă din primele ore ale dimineții, lucrurile generează foarte multe comentarii! În primul rând prezența la aceste centre de plasament care se dovedesc, din nou, reale pericole pentru societate, nu doar pentru cei implicați în așa ceva!
Este a nu știm câtelea caz în care constatăm că acolo nu se întâmplă nimic educativ, singurul rost al acestui tip de instituție fiind ținerea lor într-un loc sub supraveghere, dar de unde pot fugi oricând!
Cum este posibil ca ajuns la vârsta majoratului și sub privirile instituțiilor de stat, un individ să nu ajungă să străbată decât șase clase din cele opt de școală generală?!… Este o întrebare care își are răspunsul chiar în situația respectivă!
Dar nu este singura, pentru că aflăm că respectivul individ a mai fost implicat în mai multe, are mai multe dosare, legea permite orice, ori delăsarea, nepriceperea, neimplicarea generează situații care, iată, duc la moartea unor oameni! Doi bătrâni de peste 80 de ani și fata lor de aproape 60!
Așa ceva într-o țară normală nu ar trebui să se întâmple! Declanșăm, din acest moment un amplu program de analizare a situației celor care sunt sub supravegherea statului dar de fapt sunt peste toate limitele legale ale acelui stat!
Din păcate, din nou, Călărașiul prezintă o știre îngrozitoare, de parcă nu erau suficiente toate relele de până acum!…

ȘI-AU RECUNOSCUT CRIMA!

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Cornelia Manea, a declarat marţi, pentru Agerpres, că minorii care l-au înjunghiat pe bătrânul de 82 de ani, pe soţia acestuia de 80 de ani şi pe fiica acestora, de 58 de ani, şi-au recunoscut fapta, declarându-le procurorilor că i-au ucis pe cei trei pentru că aveau nevoie de un autoturism pentru a ajunge în străinătate.”Cei trei minori, dintre care unul se aflase în plasament la familia ucisă, au fost audiaţi de procuror, deja a fost luată legătura cu judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile. Minorii şi-au recunoscut fapta şi au descris detaliat modul cum au procedat. Pentru înjunghierea celor trei membrii ai familiei, respectiv un bărbat de 82 de ani, soţia acestuia de 80 de ani şi fiica lor în vârstă de 58 de ani au fost folosite obiecte tăietoare-înţepătoare, respectiv briceag, cuţit şi toporişcă. Au spus că voiau să procure maşina victimelor, ceea ce au şi făcut, pentru a ajunge în străinătate şi că au consumat alcool şi substanţe stupefiante”, a declarat Cornelia Manea.
Ea spune că la înjunghierea victimelor au participat doar doi dintre minori, respectiv cel care fusese în plasament, A.D., şi un prieten al acestuia B.V . „Cel de-al treilea, E.C. are calitate de martor şi a fost cel care l-a anunţat pe vecinul victimelor, vecin care a sunat apoi la 112. Ulterior comiterii faptelor au luat din casă bijuterii, o pereche de cercei de la o victimă, bani, telefoane mobile”, a precizat Cornelia Manea. Cei trei minori au mai fost cercetaţi în trecut în dosare de furturi, distrugere şi conducere a unui autoturism fără permis, a menţionat sursa citată.