CUM A AFLAT CIOARA SECRETUL FERICIRII!

* O poveste ce iti va schimba VIAȚA!

Nu degeaba se spune că cioara este cea mai inteligentă pasăre de pe planeta… Ea a aflat secretul fericirii.
O poveste interesantă și plină de morală care a cucerit întreg internet-ul și care ne învață cel mai simplu secret al fericirii: să fim mulțumiți cu ceea ce avem.
În loc să râvnim la viața si la fericirea altora, să ne bucuram de propria viață și fericirea va veni de la sine.
O cioara trăia în pădure și era absolut mulțumită de viața ei.Însă, într-o zi, a vazut o lebădă…
„Aceasta lebădă este atât de albă”, s-a gândit cioara. „Și eu sunt atât de neagră. Această lebădă trebuie să fie cea mai fericită pasăre din lume.”
Cioara i-a comunicat lebedei ceea ce gândea.
„De fapt”, i-a raspuns lebăda. „Simțeam că sunt cea mai fericita pasăre din împrejurimi până când am văzut un papagal care avea două culori. Acum cred că papagalul este cea mai fericită pasăre care a fost creata”.
Apoi cioara l-a abordat pe papagal.
Papagalul i-a explicat: „Am trăit o viata foarte fericită până când am văzut un păun. Eu am doar doua culori, însă păunul are o multitudine de culori.”
Mai târziu, cioara a vizitat un păun de la gradina zoologica și a văzut ca sute de oameni s-au adunat ca sa îl vadă.
După ce oamenii au plecat, cioara s-a apropiat de păun.
„Dragă păunule”, a spus cioara. „Ești atât de frumos, în fiecare zi mii de oameni vin să te vadă. Când oamenii mă văd pe mine, imediat mă gonesc. Cred ca ești cea mai fericită pasăre de pe planetă.”
Păunul a răspuns: „Am crezut dintotdeauna că sunt cea mai frumoasă și fericită pasare de pe planetă. Însă din cauza frumuseții mele, sunt închis în această gradină zoologică. Am cercetat cu atenție gradina zoologică și am realizat că cioara este singura pasăre care nu este închisă într-o cușcă. Așa că zilele trecute m-am gândit că dacă aș fi o cioara, aș putea să hoinăresc fericit pretutindeni.”
Morala:
Aceasta este și problema noastră. Ne comparăm în mod zadarnic cu alții și ne întristăm. Nu prețuim ceea ce Dumnezeu ne-a dat ceea ce duce la ciclul vicios al nefericirii!.
Învață să fii fericit cu ceea ce ai în loc să te agați de ceea ce nu ai!!
Întotdeauna va exista cineva care va avea mai mult sau mai puțin decât ai tu!
Persoana care este multumită cu ceea ce are este cea mai fericită persoană din lume!!!