DACĂ RAPIDUL INTRĂ ÎN FALIMENT- DUNĂREA TREBUIE SĂ PROMOVEZE ÎN LIGA 1!

Barajul cu UTA nu se pune în calcul- Dunărea poate solicita locul Rapidului!

Informaţiile de ultimă oră arată că Rapid Bucureşti are toate şansele să intre, definitiv, în faliment! Pe lângă faptul că situaţia financiară este exact aceasta, se pare că însuşi patronul firmei care a gestionat activitatea Rapidului îşi doreşte asta! Altfel nu se explică eroarea de neacceptat a avocaţilor care s-au adresat unei alte instanţe decât aceea către care trebuiau să se îndrepte, ca să nu mai spunem că la începutul săptămânii tot nu s-au depus documentele care să evite situaţia de declarare a falimentului!
Până la urmă, este treaba echipei de fotbal Rapid, chiar dacă entuziaştii zic că o poate lua de la capăt, din Liga a 5-a! Pe noi ne interesează altceva: dacă Rapidul este în faliment, atunci în locul lui trebuie să promoveze în Liga 1… Dunărea Călăraşi! Şi nu este doar logic, asta trebuia să se întâmple de la bun început, atunci când situaţia financiară era evidentă, dar s-a zis că măsurile vor fi luate pentru sezonul următor! Nu s-au luat, astfel că dacă Rapidul va intra în faliment şi este eliminat din prima ligă, atunci locul lui trebuie luat, neapărat, de Dunărea Călăraşi! Cea care urma Rapidului, în seria I a Ligii a doua!
Desigur, Dunărea a jucat barajul cu UTA, dar asta este o altă poveste. Pentru că UTA nu are ce revendica şi doar Dunărea poate solicita locul Rapidului, dacă Rapidul este eliminat!…