DACĂ TOT A VENIT PRIMĂVARA- POATE SE MIŞCĂ ŞI… PARLAMENTARII!

*N-au fost ei chiar în hibernare, dar nici nu prea au trecut prin colegiiile care i-au ales!…

Am atras atenţia, încă dinaintea campaniei electorale a anului 2016, că votul uninominal, cu toate păcatele care i s-au pus în spinare, a avut câteva avantaje incontestabile! Unul dintre ele fiind cel legat de preocuparea aleşilor să fie prezenţi, în teritoriu, să participe la manifestările importante, să se întâlnească, des, cu alegătorii! Călărăşenii îşi amintesc şi acum cum, de exemplu, deşi nu era campanie electorală, el se afla chiar pe la jumătatea mandatului, deputatul Eugen Nicolăescu mergea, din bloc în bloc, din scară în scară, suna la uşile oamenilor, iar când aceştia deschideau şi vedeau, cu mare mirare, cine este la uşă, îi întreba ce părere au despre activitatea lui şi, mai ales, ce ar dori să facă pentru ei! Vă mai imaginaţi dumneavoastră, astăzi, asemenea secvenţe?!…
Desigur, 2017, la începutul său, a avut pentru parlamentari o perioadă specială, de la jocurile (după părerea noastră, absolut idioate!) ale găştii care îl coordonează pe preşedintele Iohannis (că pe el nu-l duce mintea, singur, la asemenea ticăloşii!) până la lupta pentru Buget care, practic, nici astăzi nu s-a încheiat! În asemenea condiţii, parlamentarii (mai ales de la marile partide) au fost nevoiţi să stea, aproape permanent, în Parlament, chiar în week-end!
Acum, însă, când lucrurile s-au mai liniştit şi, mai ales, a venit primăvara, alegătorii ard de dorinţa de a se întâlni cu ai lor aleşi! În afară de senatorii Roxana Paţurcă şi Răducu Filipescu (care au organizat, inclusiv conferinţe de presă) nimeni nu i-a prea văzut, în 2017, pe la Călăraşi! Nici pe Cătălin Predoiu… nici pe Eugen Nicolicea (prezent, e adevărat, zilnic, pe la mai toate televiziunile de ştiri!)… nici pe fostul primar şi actualul deputat Iulian Iacomi… cât despre celebrul nostru deputat poreclit „Şofer“ (Cristian Şefer), ce să zicem? Doar o ştire şi aia proastă- că a fost dat afară din funcţia de preşedinte de organizaţie!
Vom urmări, cu interes, acţiunile parlamentarilor şi, dacă va fi nevoie, le vom face publice…