DACĂ TOT S-A DISTRUS… TOT- DE CE SĂ NU DISTRUGEM ŞI… STEAUA?!…

Aceasta este concluzia pe care orice om de bun simţ o poate face publică, indiferent dacă ţine cu Dinamo, Rapid ori, până în ultimă instanţă… Steaua! Chiar dacă nu ţine Steaua (până la urmă, cine dracu mai ţine cu echipele de fotbal din fotbalul românesc, astăzi?) tot nu poate să nu-şi pună această întrebare- DE CE TREBUIE DISTRUS CLUBUL DE FOTBAL STEAUA?! Logic, în măsura lucrurilor, răspunsul este evident- D-AIA! Păi atâta timp cât au fost făcute praf toate marile cluburi din istoria fotbalului românesc, de la Rapid la Petrolul şi de la Universitatea Cluj la Poli Timişoara, ce-ar mai fi de rămas?!
Pe de altă parte, cu toate păcatele lui, Gigi Becali chiar a ţinut în viaţă acest club, pe care l-a preluat în momentul în care avea datorii şi era în pragul falimentului!
Aflăm că, mai nou şi FC Braşov este pe cale de a se desfiinţa! Faimosul steag roşu, ajuns, la un moment dat, într-un loc teribil, în cupa UEFA! Dar… UTA?! Dar FC Bihor? Dar FC Baia Mare? Şi dacă le luăm pe rând, nu putem să trecem peste Farul Constanţa… Clubul din Galaţi, campioana României, nu cu mulţi ani în urmă… Politehnica Iaşi… Bacău… s-a ales praful şi de fotbalul românesc, ca de toată ţara asta!…

Aşadar, ce mare importanţă ar fi că mai dispare şi… Steaua? Suntem o colonie? Suntem! Păi să acceptăm că suntem colonie!
Pentru că, altfel, ar trebui să ne întrebăm şi ce dracu am făcut noi, în toţi aceşti 27 de ani? Desigur, unii ne putem mândri că am scris despre asta, dar, în realitate- libertatea cuvântului, în România, după 1989 nu a fost decât… libertatea de a vorbi în vânt!