DAN MOTREANU – VOTAT MASIV DE CĂLĂRĂȘENI!

Sunt mai multe explicațiile rezultatelor bune ale liberalilor, în judetul Călărași. Desigur, ele venind în linia succeselor acestui partid, din ultima perioadă, în această zonă, dar și ca o surpriză având în vedere starea de tensiune existentă după faimoasa reunire dintre cele două partide care împreună trebuiau să facă 50% și au “reușit” cu ghilimelele de rigoare să obțină doar 19%!
Cu toate acestea, mai ales în perioada în care s-a desfășurat pregătirea alegerilor s-a intrat într-un regim aproape militar, organizare exemplară, iar Răducu Filipescu a evoluat ca în zilele lui bune!
O altă explicație, însă, este legată de prezența pe liste a fostului deputat de Călărași -Dan Motreanu. Oamenii din colegiul 3 nu a uitat nici astăzi implicarea celui care vizita, efectiv, fiecare comună, fiecare localitate, contribuind atât în mod direct, dar și prin hotărâri care au adus investiții, ori proiecte de interes în zonele respective!
Prezent în campania electorală în județ, MOTREANU a fost întâmpinat peste tot cu bucurie și, după cum s-a văzut, voturile pentru partid i s-au datorat și lui, în bună măsură! Urmează o perioadă în care noul europarlamentar va intra în pâine, pentru o activitate care-i aduce și o liniște binemeritată după toate acțiunile care au fost împotriva sa și care s-au dovedit, la fel ca în multe alte cazuri, nefondate!
Vom încerca să obținem informații asupra activității lui Dan MOTREANU și le vom face publice, în măsura în care ele vor fi de interes și pentru dumneavoastră!