“DAR DIN DAR SE FACE RAI!”

Copilașii din grupa mijlocie “Buburuzele”, alături de educatoarea Andronache Alina de la Grădinița cu program normal “Elisabeta Rosetti” din comuna Roseți, au organizat acțiunea umanitară:”Dar din dar se face rai!”, desfașurată pe data de 6 Decembrie, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae.
Acest proiect umanitar a avut ca sursă de inspirație faptele de bună credință facute de Sfântul Nicolae, pe parcursul vieții lui. Familii numeroase din Călărași și Modelu împreună cu copiii de la grupa mijlocie “Buburuzele” au donat jucării și hăinuțe pentru copiii din familiile defavorizate de la marginea comunei Roseți.
Scopul acestui proiect umanitar: “Dar din dar se face rai!” a fost acela de a sensibiliza acel colțișor din inima unui copil, de a-l stimula să dăruiască din puținul lui, și altui copilaș cu posibilități limitate în acest fel el, realizând că are acasă de la părinți, încălțări, hăinuțe curate și jucării pe care alți copii și-ar dori să le dețină, pentru ca, într-un final, să-și aprecieze și să-și respecte părinții pentru eforturile și sacrificiile lor de zi cu zi .
Eforturile copilașilor de a face această faptă bună, au fost răsplătite din partea a doi sponsori, care au dorit să rămână anonimi, cu o punguță cu dulciuri, și, în acest fel, ei au realizat că dăruind, primesc înapoi bucurie!