DĂRÂMAŢI CHIOŞCU’ !…

RECEPŢIA PENTRU UPU CĂLĂRAŞI SE AMÂNĂ!

Proiectul de extindere a secţiei UPU şi acces ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţe trebuia să fie finalizat la 30 iunie. Acest lucru nu se va întâmpla. Va fi doar o recepţie intermediară.
Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă ne-a informat că: „Va fi doar o recepţie intermediară. Mai sunt unele probleme! Trebuie scos chioşcul de pe colţ, eliminat gardul de pe partea cu CEC-ul, pe acel lateral vrem să facem şi o parcare care să fie autorizată şi administrată de către Primăria Călăraşi”.

În completare, cunoscând mai bine problema, vicepreşedintele Marian Dinulescu a adăugat:
„În ceea ce priveşte chioşcul din colţ acesta nu mai are contract şi nu vrea să părăsească terenul. Baraca aparţine unui proprietar care a dat faliment, acum îşi desfăşoară activitatea pe o altă firmă. Dar cu toate acestea vom rezolva acest impediment!”
Discuţii despre acest chioşc buclucaş au fost şi anul trecut chiar dezbătut în plenul şedinţei Consiliului Judeţean unde managerul de la acea vreme Remulus Şerban a tras un semnal de alarmă:
„La acest moment chioşcul din colţul Spitalului nu are contract! Trebuie desfiinţat! Şi-a schimbat firma! Acum funcţionează pe altă firmă! Ei funcţionează ilegal, fără contract! “- Dan Romulus Şerban, Manager Spital (2 decembrie 2015).
Deci, finalizarea proiectului ţine de acest chioşc buclucaş! DĂRÂMAŢI… CHIOŞCU’!…