De bine despre Spitalul Călărași – CHIRURGIE DE CEA MAI ÎNALTĂ CLASĂ LA CĂLĂRAȘI!

De câteva luni s-a alăturat echipei de chirurgi de la Călărași, chirurgul Adrian Lică. Un medic chirurg tânăr de doar 34 de ani și este mâna dreaptă a șefului de secție, dr. Gașpar Paul.
Împreună formează echipa imbatabilă a Spitalului Județean Călărași, spital care este dotat de Consiliul Județean Călărași cu echipamente performante de ultimă generație. Acum câteva zile, blocul operator s-a utilat cu laparoscop Storz, laparoscop Olympus și sigilare vasculară LIGASURE.
CV-ul chirurgului LICA este unul impresionant, dar mai impresionantă și demnă de apreciat este munca sa pentru salvarea vieților omenești. Tânăr, cu visul ca într-o zi, la Călărași, să ne mândrim cu un Centru de Excelență în chirurgia minim invazivă, ne mărturisește: “Oamenii trebuie știe că la spitalul din Călărași au loc intervenții chirurgicale care le pot egala pe cele desfășurate în marile centre universitare. Avem operații în premieră pentru Călărași: chist hidatic laparoscopic, hernie inghinală laparoscopic, histerectomie, fibrom uterin, apendicită cu peritonită generalizată, ulcer perforat cu peritonită generalizată, teratom ovarian operat laparoscopic cu prezervarea fertilității. Nu sunt singur, suntem o echipă de medici chirurgi foarte bine sudată, cu competențe pe chirurgia laparoscopică minim invazivă, care secundă de secundă veghează la sănătatea pacienților.” Experiență operatorie: Chirurgia stomacului, Chirurgia hepato-bilio-pancreatică, Chirurgia splinei, Chirurgia intestinului subţire, Chirurgia colonului, Chirurgia rectului, Chirurgia apendiculară, Chirurgia regiunii ano-perianale, Chirurgia glandei mamare, Chirurgia organelor genitale feminine, Chirurgia hepato-bilio-pancreatică, Chirurgia splinei.