DE CE A FOST CHEMAT FILIPESCU… LA DNA? D’AIA!…

Filipescu a fost invitat să primească o citaţie! *Despre care habar nu are ce conţine! *În schimb… pe surse se ştie! *Oare de unde?!…

ŞTIREA ZILEI-FILIPESCU- LA DNA!
Aceasta a fost informaţia care a apărut în ŞtiripeSurse.ro, pe la prânzul zilei de luni. Iată ştirea:

Audiere de ultimă oră la DNA! La sediul Direcţiei Naţională de Anticorupţie, potrivit unor surse judiciare, s-a prezentat luni dimineaţă Răducu Filipescu, preşedinte CJ Călăraşi, pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie.
Potrivit presei locale, Răducu Filipescu a fost denunţat, la sfârşitul anului trecut, pentru comiterea unor fapte de corupţie, la Direcţia Naţională de Anticorupţie.
Prin lucrarea 905/ VIII 1/2016, înregistrată ca urmare a unui denunţ prin e-mail la data de 18.11.2016, Direcţia Naţională de Anticorupţie a fost sesizată de posibile fapte de corupţie comise de către Răducu Filipescu.
Lucrarea penală se pare că ar conţine aspecte infracţionale, legate de realizarea unor „investiţii dubioase” ale Consiliului Judeţean Călăraşi cum ar fi sediul Bibliotecii Judeţene şi afacerile legate de închiderea unor gropi de gunoi.

FILIPESCU: “A FOST O INVITAŢIE! M-AM DUS! DAR M-AU RUGAT SĂ AMÂNĂM, PE ALTĂ DATĂ!…”
Firesc, pentru completa şi corecta informare a tuturor l-am contactat pe Răducu Filipescu, solicitându-i informaţii suplimentare, în legătură cu acest caz. Acesta ne-a relatat următoarele: – Am găsit în cutia de scrisori un plic în care se afla o invitaţie. Iată ce scria în invitaţie:
În data de 26.06.2017, orele 11, prin prezenta nefiind îndeplnite condiţiile de înmânare a citaţiei în care vă informează obiectul dosarului 109/P/2017 a direcţiei DNA vă comunicăm că sunteţi în drept să vă prezentaţi în termen de nu mai mult de 10 zile la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
Firesc, m-am prezentat în dimineaţa zilei de luni, la sediul DNA. Am stat ceva timp acolo până când a venit un procuror care şi-a cerut scuze că sunt foarte ocupaţi, că au foarte multă treabă, că nu este o urgenţă şi că „să o lăsăm pe altă dată!” le-am explicat că duminică am nuntă şi atunci a rămas, săptămâna viitoare să ne întâlnim să-mi înmâneze acea citaţie! Curios este că eu habar n-am despre ce este vorba în această citaţie, dar se vede treaba că alţii ştiu! Sunt doar două variante: 1. Ori au dat-o procurorii. 2. Au făcut public ăia care au făcut reclamaţia! Din informaţiile mele ar fi vorba despre înlocuirea managerului de la spital! Din ce-am văzut este vorba despre bibliotecă! Şi de groapa ecologică, ar fi venit vorba… n-am niciun fel de emoţie, mă voi prezenta, voi lua hârtia (fără avocaţi, în primă instanţă) şi vom vedea cum vor evolua lucrurile. Voi face totul public. Deocamdată, repet- habar nu am despre ce este vorba!…

AŞA ARATĂ „STATUL SECURISTIC”
Este concluzia pe care ne-au transmis-o mai mulţi cititori mai bine informaţi decât noi şi care spun că inclusiv această citare ar face parte din nişte jocuri politice! Orice este posibil, în condiţiile în care se întâmplă atâtea, pe lumea asta, astăzi, în România!

Vom reveni! Că avem cu ce!…