DE CE SE OPUN LIBERALII CREŞTERII SALARIILOR?!

DE CE SE OPUN LIBERALII CREŞTERII SALARIILOR?!

14 iunie 2017

O astfel de lege era necesară pentru a pune ordine într-un domeniu de care, toate guvernele de până acum s-au ferit să se atingă. S-a tot spus că majorările salariale pe care le aduce Legea salarizării unitare sunt exagerate şi nesustenabile. Senatorul PNL Răducu Filipescu spune că la votul pentru această lege s-a abţinut. Iată cum a comentat Filipescu legea salarizării:

LEGEA SALARIZĂRII UNITARE MIE ÎMI CREEAZĂ MARI FRISOANE!
Această Lege a salarizării care multora le creează mari bucurii, iar nouă mari frisoane. În primul rând vreau să vă spun că eu ca şi votant al acestei legi m+am abţinut şi vreau să justific şi de ce: În primul rând îmi dau seama că o creştere a salariului este absolut necesară deoarece noi am rămas în urmă cu creşterile salariale, preţurile sunt aproape europene iar salariile nu sunt deloc aliniate ca şi posibilitate de trai pentru cetăţeni.

filipescuMINISTRUL FINANŢELOR ŞI PRIMUL MINISTRU NU AU FOST PREZENŢI!
Din punct de vedere moral această lege este binevenită. Dar trebuie să ne gândim la ce produce ea. Legea a fost făcută de către parlamentarii PSD şi nu de Guvern! Responsabilitatea aplicării acestei legi îi revine Guvernului! Această lege a trecut de Parlament fără ca ministrul finanţelor să vină să spună că fişa financiară, sursa de finanţare este compusă din! Faptul că ministrul finanţelor şi primul ministru nu au fost prezenţi în sală când această lege s-a aprobat, ne creează mari semne de întrebare.

EU SPER CA ACEASTĂ LEGE SĂ FIE RESPINSĂ DE PREŞEDINTE!
Preşedintele s-ar putea să ceară corecturi la lege sau să ceară fişa financiară de unde vor fi luaţi banii. Eu sper ca această lege să fie respinsă de preşedinte! Şi preşedintele să spună nu unii înainte şi alţii după! Ci toţi odată sau niciunul! Cei doi primul ministru şi ministrul finanţelor să garanteze că anvelopa salarială necesară are resurse! Ministru finanţelor nu semnează aşa ceva că se duce la puşcărie! Ori va pleca şi nu semnează, ori semnează şi pleacă!

DRAGNEA ESTE UN DICTATOR!
Dragnea cu această lege încearcă să adune simpatia cetăţenilor pentru a rămâne preşedintele PSD-ului! Nici PSD-iştii nu ştiu forma exactă a legii şi nici resursa bugetară.

CE SE VA ÎNTÂMPLA CU MEDIUL PRIVAT?!
Cine are o afacere corectă şi sănătoasă va prospera. Dacă bugetarii vor avea salarii mai mari, consumul va creşte! Dacă tu, produci pentru consum îţi poţi plăti şi salariaţii tăi!