DE CE VIN ARABII MUSULMANI ÎN EUROPA?

* Familiile arabe bogate forțează milioane de musulmani să meargă în Europa pentru că au nevoie de ea iar apoi prin intermediul de impunere forțată a religiei o vor stăpâni .
* Dacă ţările arabe nu vor să moară de foame în următorii 20 – 30 ani, atunci ele trebuie să pună urgent stăpânire pe Europa.
* Nu de oamenii care locuiesc aici au ei nevoie căci ei nu valorează nimic, ci de apă, alimentele și infrastructura Europei.
* La întrebarea ~ De ce vin migranții musulmani? nimeni nu vrea să raspundă fățiș, să recunoască adevăratul motiv sau să dea un răspuns relevant .
* De ce vin milioane de migranți musulmani în Europa și nu merg în țările arabe bogate?
* Europa este inundată de milioane de migranți musulmani la indicațiile liderilor arabi bogați.
* Realitatea este dură dar o spunem cu multă tărie .
* Peste 20 – 30 ani rezervele de țiței din unele mari țări arabe azi încă bogate, vor scădea pănă la epuizare iar energia regenerabilă, reciclabilă, va inlocui țițeiul de azi.
* Este o certitudine.
* Țările arabe vor intra în regres economic, comercial și financiar și astfel vor avea nevoie de apă, alimentele și infrastructura Europei.maxresdefault6
* Pentru a putea pune mâna pe toate bogățiile Europei, continentul trebuie colonizat, dominat și supus.
* De unde pot obține arabii toate bogățiile necesare vieții ? Doar din Europa.
* Europa deține azi o mare avere prin apa potabilă existentă și infrastructura adecvată .
* Încă de pe acum se încearcă preluarea totală a conducerii și controlului continentului european.
* Actualii invadatori vor deveni în curând gazde .
* Un exemplu elocvent este Londra cu primarul ei musulman care a fost votat cu majoritate musulmană și care acum permite inundarea orașului primind migranți fără limită. Londra va deveni în curând oraș musulman datorită invaziei migranților musulmani.
* Se vede bine că invazia musulmană de azi are loc după un plan bine stabilit și pus în aplicare după scăderea dramatică a prețului petrolului.
* Acesta este un semnal de alarmă ce demonstrează apropierea sfârșitului erei petroliere.
* Prin cucerirea Europei statele arabe își asigură viitorul existenței lor în detrimentul tuturor țărilor europene.
* Prin cucerirea Europei, peste 20 – 30 ani statele arabe în loc de petrol vor gestiona bogățiile Europei, apa și culturile alimentare.
* Popoarele europene vor deveni încet, încet, musulmane prin influența puternică a unor familii arabe bogate peste societatea europeană peste care se va impune prin forță și religie.
* Cei care nu se vor adapta și nu vor accepta credința musulmană vor muri de foame și vor fi excluși din societate sau chiar de pe continent luând calea exilului.
* Asta ne aşteaptă, ăsta-i viitorul nostru.