DE LA „PROASTA LUI DRAGNEA” LA VIITOAREA PREȘEDINTE A ROMÂNIEI!

Ceea ce noi am scris în premieră absolută se dovedește real – Programul de discreditare a Vioricăi Dăncilă a fost inițiat de Serviciile Secrete!…

IAR ACUM O LAUDĂ CU TOȚII!…

Fără niciun pic de rușine, fără bun simț, fără respect pentru propria lor persoană, ca să nu mai vorbim despre cititori, ascultători, telespectatori! Toți acoperiții din presă, toți politicienii promovați în partide pe bază de epoleți, crăpau de supărare pe analfabeta cea mare care ne făcea de râs în toată planeta!
Am spus, încă de atunci că ăsta este un program al Noii Securități care a primit și genericul –“Asta nu-i a noastră? Arătați că-i proastă”! Pe vremea aceea nu credea nimeni care putea fi posibilă o reîntoarcere a punctelor de vedere, măcar așa, mai în glumă sau în serios, iar când le-am spus unora că un personaj al presei postrevoluționare numit Cristian Tudor Popescu a ajuns să o laude pe “madam Dăncilă -proasta lui Dragnea” în primul rând coafura acesteia care l-a impresionat până la lacrimi, am fost crezuți ori nebuni, ori că umblam cu diversiuni! Astăzi lumea s-a obișnuit, deja – toți cei care făceau praf o laudă! De la “Viorica” s-a ajuns la formule de genul –“Ce senzațională”! “Ce om politic”! “Ce surpriză”!…
Ba o și consideră omul demn să ajungă (țineți-vă bine!) președintele României! Nu, noi n-am înnebunit, nici ei ! Doar că a fost dat -Ordinul de zi pe unitate!…
Despre subiectul ăsta o să tot vorbim pentru că se vor mai întâmpla multe, vă garantăm!… Deocamdată, pentru cei care încă nu au citit iată laudele senzaționale ale CTP-ul lui la adresa Dăncilei!

CRISTIAN TUDOR POPESCU, DERAPAJ ÎN DIRECT LA TV. A DESFIINȚAT-O PE VIORICA DĂNCILĂ, LA O ZI DUPĂ CE A NUMIT-O MAIMUȚĂ

Cristian Tudor Popescu lansează un nou atac furibund la adresa premierului desemnat al României, Viorica Dăncilă. După ce marți seara, la un post de televiziune, a asemănat-o cu o maimuță, acum CTP spune că Dăncilă e o ”vidă”, pentru că e din Videle, și îl critică pe președintele Klaus Iohannis pentru că a desemnat-o.
”Trăim o rușine. Klaus Iohannis a ales soluția pragmatică, cinică, în interesul său. Această doamnă e o bătaie de joc pentru România. E o vidă. Nu că ar fi o bulă de neant, e o locuitoare din Videle. Nu știu la ce se pricepe, nu știu dacă poate să rostească două cuvinte în limba engleză, nu știu dacă e o bună gospodină, vorba lui Lenin. PSD se poate compromite cu un asemenea premier, e un Guvern Dragnea mai mult ca oricând. Doamna Dăncilă nu a demonstrat că știe să facă măcar o budincă.”, a declarat Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.

CTP A REMARCAT SCHIMBAREA DE LOOK A PREMIERULUI DĂNCILĂ. CE SPUNE GAZETARUL

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a remarcat schimbarea de look a premierului Viorica Dăncilă și a lăudat-o pentru acest lucru. „A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire”, a adăugat el.
„Să știți că mi-a plăcut coafura asta, de aceea și fac acest comentariu. Vedeți cum e părul acesta? Cade natural! Este pentru prima dată când o văd pe doamna Dăncilă când firele de păr nu sunt chinuite. Nu sunt cum au fost în cazul ăla extrem, de am ajuns la cremenal cu doamna Dăncilă… dânsa nu mi-a zis nimic atunci, nu m-a reclamat, am ajuns cu autosesizările ălora de la PSD și cu CNCD”, a spus gazetarul.
„Părul îi cade natural, parcă, dintr-o dată, și fața ei este alta. Până acum, întotdeauna trebuia să contorsioneze, să umfle, să fie un soi de șerpi. Nu trebuia părul lăsat să cadă, nicio clipă și figura era atrasă de păr spre o fixitate. Păr dat cu fixativ și fața dată cu fixativ. Acum parcă nici rujul nu mai este atât de… nu mai zic nimic! (Cosmin Prelipceanu: Strident! – n.red.) Strident, cum era. A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire, de schimbare la față, dacă vreți. Mie îmi place, o admir în această nouă postură. Da, e mai umană. (…) Poate că doamna Dăncilă a înțeles în sfârșit, cu toată ființa ei, unde se află. Că este prim-ministrul României, și că are o forță uriașă și că poate influența viitorul acestei țări. Poate că dintr-o dată și-a dat seama de lucrul ăsta și va acționa altfel ca prim-ministru, de acum înainte”, a adăugat Cristian Tudor Popescu. În luna iunie a anului trecut, Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză jurnalistului Cristian Tudor Popescu în procesul pe care acesta l-a intentat Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, care l-a amendat cu 1.000 de lei pentru că a comparat coafura premierului Viorica Dăncilă cu cea a unui pavian cu mantie.