DE LA ROMÂNII AU TALENT LA… FLORI DE MAI!

Deşi Radu Tudor avea emisiune la Televiziunea Română, iar Petru Mircea era de serviciu la „Românii au Talent“, la ProTV- ambii au renunţat la emisiunile de săptămâna trecută şi au venit la „Flori de Mai“!

Un exemplu de ataşament atât faţă de organizatorii festivalului, dar şi de Călăraşi, a fost oferit la Festivalul „Flori de Mai“ de doi dintre oamenii foarte importanţi ai festivalului- prezentatorul şi coordonatorul sunetului. Sunetul, la un festival muzical, este fundamental, iar orice eroare ar putea afecta festivalul, în totalitatea sa. Sunetul a fost şi de data aceasta- perfect! Iar prezentarea- impecabilă!
Ceea ce mai puţini ştiu este că Radu Tudor avea emisiunile sale, de ştiri, la Televiziunea Română (programate chiar în weekend), dar el a renunţat la aceste emisiuni şi a venit la Călăraşi!
La rândul său, Petru Mircea a pregătit tot ce era necesar pentru sonorizare, însă i-a anunţat pe cei de la ProTV, de la „Românii au Talent“ , că în acest week-end nu va fi în Bucureşti şi va pleca la Călăraşi! La „Flori de Mai“! Ceea ce s-a şi întâmplat…
Pentru a-i salva pe cei de la ProTV, a intervenit prietenul lui Petru Mircea, nimeni altul decât Gheorghe Gheorghiu! Care a trimis un sunetist de-al său la „Românii au Talent“! Pentru acest gest, el a fost invitat, la rândul său şi a realizat un recital, în Gala festivalului!
Gesturi care arată ataşament, prietenie, dar şi mult, foarte mult profesionalism!

Radu Tudor, entuziasmat de publicul de la Călăraşi, n-a rezistat tentaţiei de a-şi face un selfie cu cei prezenţi la „Flori de Mai“!