De luat aminte!… VICEPRIMARII IVANCIU ȘI COMAN – ECHIPĂ PERFECTĂ, CU DRĂGULIN!

*Într-un partid care a ajuns să-și dea la gioale până la nivel național, la cel mai înalt nivel, la Călărași există, încă, la un anumit nivel, pace! *Iar viceprimarii care, teoretic, ar face parte din alte echipe fac parte din echipa primarului Drăgulin! *Asumându-și tot ceea ce se face la Primăria municipiului Călărași!

ÎNAINTEA POLITICII, INTERESUL CETĂȚEANULUI!… ȘI, DESIGUR, PLEDOARIE PENTRU ECHILIBRU!…
dragos-coman
Acestea sunt cele două direcții pe care le-a impus, în calitatea sa de primar al municipiului Călărași, Daniel Ştefan Drăgulin într-un partid care, din păcate, are mari probleme din interior! Am mai spus și altădată, lucrurile sunt complicate din cauza fuziunii dintre cele două partide care, împreună au luat mai puțin decât ar fi luat fiecare separat, dar și pentru că orgoliile sunt mari la majoritatea personajelor politice și din plan local, dar și din plan național!

PE FONDUL RĂZBOIULUI DE LA CĂLĂRAȘI, LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI E LINIȘTE!
viorel-ivanciu
Nu o să intrăm acum în amănuntele bătăliilor de la sediul central al liberalilor, o să constatăm, totuși, ca-n adevăratul război care se duce la nivelul liberalilor din Călărași, echipa de la primăria municipiului reședință de județ este cooperantă, echilibrată, o echipă reală! Desigur, meritul principal este al lui Drăgulin care dintotdeauna a militat pentru echilibru, lucru pe care este nevoit să-l facă și la nivelul organizației județene unde problemele sunt și mai mari, iar despre ele probabil că va vorbi în cartea pe care a promis-o! Cert este că, în acest moment, atât Viorel Ivanciu cât și Dragoș Coman se comportă ca membrii unei echipe foarte bine sudate, echilibrate, oameni care au dat la o parte interesul politic și, mai ales, au înțeles că oamenii au așteptări de la ei!
Vom vedea în ce măsură oamenii vor înțelege asta și cum se vor comporta la viitoarele alegeri! Că mai e mult până departe!…