De râsu’ plânsu’! “AUTISTUL“ ŞEFER ȘI… ÎNCHIPUIRILE SALE!

*Politică de tipul lui Gică Hagi: “să fie bine, să nu fie rău!…” *Desigur, fără a ține cont de abc-ul parlamentarului care impune pentru orice amendament și …finanțarea ! *De unde vin banii!… *Păi de unde să vină?!…

DUPĂ CE CĂ N-A TRECUT PRIN CĂLĂRAŞI!…

Am mai atras atenția asupra unora dintre așa – zișii parlamentari de Călărași, oameni care n-au nicio treabă cu aceia care chiar i-au votat și i-au trimis în Parlamentul României și care, pur și simplu, își bat joc de călărășeni! Si în primul rând, prin lipsa oricărei prezențe, inițiative, acțiuni în favoarea județului Călărași! Unde locuiesc aceia care i-au trimis în Parlamentul României! Că nu vin, că n-au timp, că n-au treabă, că puțin le pasă, până la urmă este chiar treaba lor, pentru că in sistemul de voturi pe listă, se poate orice, în continuare…
O bătaie de joc!…
Dar să nu faci nimic, să nu-ți pese de județul respectiv, după care, la așa – zisul moment al bilanțului să te dai mare la apă mică cum ca ai făcut tu câte ai făcut, asta este, deja, bătaie de joc!
Deputatul PMP,ca de Călărași nu poate fi, Cristian Sefer anunță, publica ca a depus nu știu câte zeci de anendanente pentru binele, atenție – românilor! N-are tupeul atât de mare și obrazul atât de gros încât să vorbească doar despre Călărași! Pentru care, oricum, n-a făcut nimic! Dacă te uiți pe așa zisele amendamente, chiar ca te apucă râsul, ca să nu zicem plânsul, atâta timp cat omul vorbește cel puțin ca la grădiniță, grupa mijlocie mică!

SĂ FIE LA TOATĂ LUMEEEA!…

Creșteri de salarii pentru ăia care le au mici, tot felul de elucubrații, povești de adormit copiii, deși nici copiii nu mai pun botu’ la așa ceva!

CINEVA NE IA DE PROŞTI!…

Pentru că, atenție, oameni obișnuiți, domnul respectiv ne ia de proști pe toți făcându-se a uita fundamentul impus în Parlamentul României, de fel în orice parlament din lumea civilizată, conform căreia orice amendament trebuie însoțit de sursa financiară! De unde vin banii! Nu așa, să-ți dai tu cu presupusul, ce bine ar fi, ce fericire mare impui tu, lume, iar poporul te-ar aclama, fericit și recunoscător! Nu, amendamente pot să scrii la dileală, un coleg de parlament, alt diliu, a venit la nu știu ce dezbatere cu niște mii de amendamente pe care le scosesem pe calculator, pentru că computerul (cacofonia admisă în acest caz) înghite orice! Dar călărășenii nu înghit orice, domnule așa zis deputat de Călărași!
Cel puțin jenant!…

(T)