De râsul lumii! PREDOIU – DIN GREȘEALĂ ÎN GREȘEALĂ! PÂNĂ LA “VICTORIA” FINALĂ NU MAI E PREA MULT!

ORICE IEȘIRE PUBLICĂ A LUI CĂTĂLIN PREDOIU STÂRNEȘTE REACȚII! NEGATIVE!…

Să fim bine înțeleși, nu avem nimic cu domnul Cătălin Predoiu, personal. Chiar dacă vine din lumea considerată băsistă, noi nu avem nici priorități, nici preferințe în zona politică, cu atât mai mult în legătură cu un om care a avut o traiectorie interesantă, de-a lungul activității sale politice.
Am apreciat chiar modul în care a reușit să scape de problemele pe care le avea cu pronunția cuvintelor, situație care ne-a arătat o puternică voință a respectivului politician. Dar ieșirile lui publice, din ultima vreme, devin de-a dreptul scandaloase! Dar și jenante! Dacă nu îl și umplu de ridicol, din păcate pentru el!
Cum este vorba despre un deputat care, cel puțin teoretic, reprezintă judeţul Călărași și cum despre domnul Predoiu s-a tot vorbit, în ultima vreme, am urmărit câteva secvențe dintre ieșirile sale publice de ultima oră și am constatat că gafele se țin lanț! Iar aici nu mai este vorba numai despre erorile sale personale, ci despre influența nasoală pe care o are tot ceea ce face un asemenea personaj pentru partidul din care face parte! Pentru că, de exemplu, atunci când domnul Predoiu vine și spune în conferința de presă, de la Călărași că parlamentarii nu au nicio legătură cu teritoriul, noi l-am invitat să vină, în campania electorală, în echipa care colindă județul din casă în casă și să li se adreseze oamenilor cu asemenea formule, atenționându-i că de fapt toată plimbarea e o farsă pentru că odată ajuns parlamentar, acesta nu mai are nicio treabă, nicio legătură cu zona care l-a votat! Si acolo influența imaginea partidului, dar atunci când intră în contre cu unul precum “brokerul fugar”, Cristian Sima, acesta știind atâtea despre Predoiu, atitudinea și comportamentul, reacțiile domnului fost ministru al Justiției îl mai afundă pe acesta, încă o dată!
Dar când intri în direct la o televiziune precum este Antena 3 și încerci să-ți explici niște chestii, riscând să fii făcut praf de echipa specializată în așa ceva, în frunte cu Mugur Ciuvică, atunci nu mai vorbim numai de gafe, chiar de erori ale unui politician incapabil! Pentru că asemenea erori nu se fac!… Haideți să vedem ce s-a întâmplat în emisiunea în care Cristian Sima făcea dezvăluiri despre Predoiu, Predoiu intervenind la telefon. Dar și ce a rostit Predoiu i-a de aruncat în aer pe cei de la Antena!…

Materialul complet în ediţia tipărită a “Jurnalului de Călăraşi” de week-end