De remarcat – PRO ROMÂNIA CĂLĂRAȘI – ALTFEL DE POLITICĂ!

Am fost martorii zbaterilor unora și altora pentru punerea pe roate a unei filiale a partidului lui Victor Ponta, în judetul Călărași. Fără a ne implica, așa cum v-am obișnuit, de-a lungul timpului, dar urmărind cu interes. După demisia în masă a fostei organizații a apărut noua organizație care nu a atins prea mari așteptări, singurele acțiune vizibile fiind două conferințe de presă la care nu prea a participat multă presă!
Dincolo de semnăturile pe care le-au strâns pentru alegerile europarlamentare, cei de la Pro România au realizat un mesaj interesant, la ultima lor ieșire publică! Deși de la nivel central se poartă atacurile cât se poate de dure, mai ales la adresa dușmanului principal care este Liviu Dragnea, în filiala de la Călărași nu s-a auzit nicio amenințare, niciun zgomot, niciun reproș!
O atitudine de bun simț, pozitivă, corectă, altceva decât se întâmplă în politica din România, în ultimii zeci de ani! Desigur, amatorii de scandal au fost nemulțumiți pentru că balamucul aduce cititori și raiting, mai ales într-o țară ca a noastră! Inclusiv în acest oraș!
Noi, însă, până la probele contrarii și neținând cont de eventualele interese care ar fi pus batista pe țambal în cazul acesta, apreciem atitudinea organizației de la Călărași a partidului lui Victor Ponta urmărind cu interes, până la urmă care vor fi consecințele acestui tip de politică!…