De semnalat – PRIMARUL DRĂGULIN ÎNCEPE FINALIZAREA MARILOR PROIECTE!

*Cinci străzi principale! *Strada București! *Poșta Veche! *Orașul va deveni un șantier, ca în vremurile bune!…

2018 – UN AN REPER! PENTRU CĂLĂRAȘI!

Acestea sunt cuvintele și acestea sunt convingerile primarului municipiului Călărași – Daniel Ştefan Drăgulin, în privința lucrurilor care se vor întâmpla la nivelul municipiului pe care-l conduce, în acest an! Un an cu doi ani înaintea alegerilor următoare, dar un an de reper, un an important pentru că încă de la începutul mandatului a avut în plan o serie de proiecte care, totuși, au durat mult, foarte mult pentru că așa sunt regulile în dezvoltarea românească! Mai precis – birocrația!
2018 este anul în care se vor da asfalta o serie de străzi importante, străzi care aveau nevoie de o acțiune până la nivelul asfaltării de ținută! Desigur, o problemă o reprezintă Strada Grivița care, cu siguranță va constitui un punct critic, asta pentru că este legată de faimosul proiect al modernizării canalizării, cu perioadele de garanție respective, dar și aici se vor găsi soluții!

STRADA BUCUREȘTI!…
b
Cea mai importantă stradă din Călărași, Strada București va cunoaște, la rândul ei, mult așteptata asfaltare, o acțiune extrem de amplă care se află în faza demarării în teren !

POȘTA VECHE!…
Calarasi_-_Posta_veche_1
Faimosul monument istoric Poșta Veche, singura clădire de poștă dintre cele ridicate la sfârșitul secolului al 19-lea din România care mai stă în picioare, așa cum stă, va fi supusă restaurării! Aici totul este în regulă cu excepția faimoaselor contestații care mai pot întârzia, dar sperăm că nu foarte mult lucrările respective putând demara imediat dacă licitațiile se confirma oficial!!
Mai sunt o serie de obiective care vor fi demarate tot în acest an, pentru că 2018 este un an în care municipiul Călărași va arată ca un veritabil șantier, așa cum era el pe vremuri, atunci când s-a modernizat orașul, o dată cu ridicarea Combinatului siderurgic! Desigur acestea sunt niște promisiuni pe care noi le-am consemnat și, așa cum știți, le vom și urmări în finalizarea lor! De va fi bine, va fi, de nu – să nu fiți la gura noastră!…