DE TOATE PENTRU …TOȚI! DAR NIMIC DESPRE ALEGERILE PREZIDENȚIALE!… ALEGEREA PREȘEDINTELUI? MAI TARE E… CAZUL CARACAL!…

Se va ajunge unde s-a anticipat: în ziua alegerilor prezidențiale, la televiziuni între o transmisiune în direct din fața “casei groazei”a lui Dincă, de la Caracal și intervenția, din studio, a avocatului Tonel Pop prezentatoarea emisiunii va întrerupe programul, înainte de publicitate pentru un anunț de ultimă oră, de doar câteva secunde:

S-a ales președintele României!

Ni se va spune, imediat, cine este ăla, potrivit informațiilor provenite de la BEC, deci acesta este președintele României!

Publicitate!

După care revenim la Cazul Caracal!
N.R.- Asta ca să nu mai vorbim că pe toată durata campaniei electorale nu a fost nici măcar o dezbatere între candidați! Ca să nu mai vorbim că nici președintele nu și-a prezentat raportul despre ce a făcut în cinci ani, nici primul-ministru – candidată, la rândul ei – nu a putut vorbi despre nimic din ceea ce a făcut în calitate de conducător al Guvernului, ca să nu mai vorbim că despre țara asta nici unul dintre candidați nu a vorbit la modul consistent și real! Pentru că mult mai importante au fost – Cazul Caracal… Moțiunea de cenzură … Scandalul spitalului de copii bolnavi de cancer care o băgat joc și pe Firea!… Dar nimic despre alegerile prezidențiale! Ar fi jenant dacă nu ar fi îngrijorător –Colonia România a răspuns la ordin! Iar Guvernatorul a fost pus de puterile străine care domină această țară! Ca să nu ne mai facem că nu știm despre ce este vorba!…