Declarația săptămânii – TOT GUVERNUL ROMÂNIEI – LA CĂLĂRAȘI!

Roxana Pațurcă: “Vreau să aducem, împreună cu președintele Iulian Iacomi și parlamentarii PSD Călărași, dacă este nevoie și de trei ori pe an tot Guvernul României, la Călărași”!

EXPLICAȚII PENTRU AVALANȘE DE MINISTRI!

Toată lumea a sesizat, în ultimele săptămâni un număr uriaș de miniștri care vin la Călărași, cu probleme concrete, exacte! De la ministrul Agriculturii, Petre Daea care a reușit o investiție extrem de importantă în irigații, până la ministrul Sportului! Ministrul Sănătății! Ministrul Culturii! Ministrul Finanțelor Publice! Și mai vin doi miniștri, în săptămâna aceasta!
Din informațiile noastre principalii “vinovați” pentru tot acest val de personalități sunt președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, Roxana Pațurcă, senator PSD de Călărași! Care ne-au explicat motivațiile acestor acțiuni: – Dorim să aducem tot Guvernul României, la Călărași! În locul unor mitinguri la care să vină oameni, să aplaude și să-și facă poze, după care să plece fără să se rezolve nimic, vrem să-i aducem pe miniștrii, să cunoască problemele Călărașiului, să le propunem să intervină acolo unde este nevoie, să găsim soluții pentru Călărași ! Credem că este mult mai important să se întâmple așa ceva decât să realizăm acțiuni fără finalitate! Și vrem lucruri concrete, în beneficiul oamenilor!
Roxana Pațurcă ne-a mai precizat –“Nu o să mă auziți pe mine vorbind de rău pe adversarii politici, nu o să atac pe nimeni! Dincolo de faptul că suntem în Postul Paștelui și așa ceva nu se admite, campania pozitivă este singura pe care o acceptăm , pentru că oamenii sunt interesați de ceea ce faci pentru ei, nu de vorbe și înjurături! …