DEPUTAT PSD, SORIN VRĂJITORU – „MARCEL CIOLACU A DAT ASIGURĂRI CĂ PE LISTELE CU CANDIDAŢI NU VOR FI IMPUSE PERSOANE DE LA CENTRU!”

„Întâlnirea de ieri cu președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și cu secretarul general al partidului, Paul Stănescu, a însemnat, pe lângă alegerea reprezentanților care vor participa la Congresul Național al PSD din februarie, și un pas important spre lămurirea unor situații discutabile în unele cercuri, pe la colțuri. În primul rând, șeful PSD a dat asigurări că pe listele cu candidaţi nu vor fi impuse persoane de la centru. Vom avea, așadar, candidați călărășeni pentru alegerile parlamentare, oameni propuși de organizația noastră. De asemenea, Marcel Ciolacu a recunoscut că lipsa unor analize la nivel central, în urma alegerilor de anul trecut, a fost o greșeală. Este important să punem sub lupă atât succesul, cât și eșecul.
În plus, am stabilit, din nou, că doar munca în echipă poate aduce rezultate favorabile. Și vom demonstra la alegerile viitoare că suntem cel mai mare partid din România, partidul care pune, în deciziile sale, cetățeanul pe primul loc” – a declarat deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru.