DEPUTAT PSD, SORIN VRĂJITORU – „VOI VOTA ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE!”

Președintele Camerei Deputaților și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va convoca sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale. CEx a votat convocarea unei sesiuni extraordinare, la propunerea lui Marcel Ciolacu. Potrivit acestuia, decizia vine ca urmare a faptului că Guvernul Orban a anunțat că nu poate mări alocațiile din cauza lipsei de bani – „Am să solicit colegilor mei acest lucru, deoarece a ieșit informația în spațiul public că nu pot fi dublate alocațiile pentru copii, din cauza impactului bugetar pe pensiile speciale. Am să solicit colegilor o sesiune extraordinară, care va avea pe ordinea de zi, eliminarea pensiilor speciale”, a anunțat Marcel Ciolacu.
Deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru a declarat că va fi prezent și va vota eliminarea acestor pensii: – „Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale! Voi fi prezent și voi vota eliminarea acestor privilegii. În acest moment, peste 9.000 de români primesc pensii de serviciu. La sfârșitul anului trecut, 9.359 de români aveau pensii speciale, cu 1,9 % mai mult decât în 2018”.
Pe 18 decembrie, plenul Camerei Deputaților trebuia să dea votul final privind eliminarea pensiilor speciale, dar acesta nu a mai intrat la vot pentru că raportul Comisiei pentru muncă nu a fost trimis spre plen.