DEPUTATUL AUREL NICULAE- SUCCES, PENTRU UNPR, ÎN RAPORT CU REZULTATELE NAŢIONALE!

Chiar dacă UNPR, la Călăraşi, nu a avut rezultatele scontate, dorite şi anunţate chiar de reprezentanţii partidului, la o analiză atentă concluzia este, totuşi, una pozitivă. De ce? Din mai multe motive:

1.SITUAŢIA UNPR, LA NIVEL NAŢIONAL!
Partidul fiind frământat de ceea ce i s-a întâmplat conducătorului acestuia, generalul Oprea, primarului Onţanu, dar şi altor personalităţi din UNPR (ca să nu mai vorbim de racolările care au dus la înjumătăţirea partidului, prin reprezentanţi), această imagine s-a repercutat asupra filialei de la Călăraşi

2.LEGEA ÎMPOTRIVA PARTIDELOR MICI!
Este cea care a afectat, într-o măsură foarte mare, toate filialele judeţene din Călăraşi. Cărora, probabil, nu le-a venit să creadă atunci când noi am anunţat că nici un partid mic nu va face pragul, datorită scorului obţinut de celelalte partide.
Cu toate acestea, în raport cu ceea ce sa întâmplat la nivel naţional, la Călăraşi UNPR a obţinut un rezultat de excepţie, în sensul că a obţinut primăria unui oraş! Oraşul Budeşti!

UNPR- DOAR 2 ORAŞE, ÎN TOATĂ ROMÂNIA! UNUL- ÎN JUDEŢUL CĂLĂRAŞI!
La nivel naţional, UNPR nu a obţinut decât… 21 de primării! Atât! Adică o primărie la… două judeţe! Dintre acestea, doar 2 (două!) sunt obţinute, în oraşe, de UNPR! Iar unul dintre aceste oraşe a fost în judeţul Călăraşi, oraşul Budeşti! Aici a fost ales bine candidatul, iar jocul politic i-a avantajat pe reprezentanţii UNPR.
Chiar dacă dezamăgirea este mare, iată că se pot găsi şi elemente pozitive la capătul unei campanii care a adus atâtea surprize partidelor mici- nicio surpriză pentru „gânditorii“ care au elaborat această lege menită a aduce şi în România doar 2(două!) partide. Ca-n… America!…