Deși PNL nu a reușit- LIBERALII CĂLĂRĂŞENI CHIAR AU IEŞIT BINE !

S-a vorbit mult, în cursul zilei de joi, despre demonstrația liberalilor, la porțile Parlamentului, în timp ce acolo se discuta despre Moțiunea de Cenzură. Mai precis, nu se discuta pentru că majoritatea a părăsit sala de ședință. Practic, percepția asupra acțiunii a fost una nu tocmai pozitivă, multă lume considerând că, pe de o parte oamenii simpli nu au fost convinşi de această acțiune, iar moțiunea, în sine, nu și-a avut rostul pur și simplu pentru că și copiii înțelegeau că nu va trece!
Dincolo de aceste elemente care țin, totuși, de analizele mai mult sau mai puțin politicianiste, să remarcăm un element, totuși, pozitiv: delegația liberalilor călărășeni prezentă la această manifestație a ieșit chiar bine, din punctul de vedere al imaginii! Situație remarcată inclusiv de președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban care l-a felicitat, personal, pe liderul liberalilor călărășeni, Daniel Ștefan Drăgulin. Atât prin numărul foarte mare de oameni prezenți, chiar în comparație cu județe cu populație mult mai numeroasă decât Călărașiul, dar și prin modul în care s-au organizat, ca să nu mai vorbim despre imaginea, în sine care a fost una apreciată și de cei care au urmărit, neutru, întreaga manifestare.
“Este un succes al echipei”, a declarat Drăgulin mulțumit că oamenii din organizațiile liberale chiar s-au comportat foarte bine, în condițiile în care, se știe, mulți liberali din teritoriu nu sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă, la nivelul județului, inclusiv orizontul mare de așteptări care nu le-a fost, până acum, împlinit ! Dar asta este altă poveste, acum concluzia fiind că Moțiunea a picat , dar liberalii călărășeni au ieșit… bine!