Dezastrul presei și explicațiile lui!… DACĂ TOT ÎL PÂNDEȘTE FALIMENTU’ – ÎNCHIPUITU’ SE VISEAZĂ… DAN DIACONESCU!

*Vai de capul tău!… *Deși, evident și acolo și-au băgat coada serviciile! *Dar papagalii trebuie să rămână în cușcă, negreșit!… *Geo strategul lu’ pește prăjit – “zi-le domnul Geo”! a lansat-o: “ne facem partid”! *Păi ai mai făcut partide, Netotule și s-a ales praful de tot ce ai făcut tu în politică! *Consultantule! *Credeam că ai nevoie de un… consult, consultantule! *Amenințările Închipuitului umflă de râs orice om care gândește! *Asta nu înseamnă că-i apărăm pe ăștia de la PSD! *Doar ne distrăm că presa a ajuns în halul în care a ajuns și datorită celor ca… Închipuitu’ cu cinci cravate – vorba lu’ Mircea Badea! *Oricum, de reținut și de repetat până înțelegem cu toții – Așa cum și-au băgat coada securiștii la OTV și PPDD, așa și-o bagă și acum! *Nu suntem niște naivi, știm bine ce pot și vor securiștii români! *Astăzi!…

ȚINEȚI-VĂ BINE, ÎȘI FAC …PARTID!…

Mare fierbere mare la televiziunea care a ajuns la vremea de clasa întâi pentru un copil născut acum șapte ani, fără să plătească o taxă la stat! Dacă tot s-a ajuns în situația în care statul care s-a făcut că plouă chiar și pe vreme de soare pune piciorul în prag și le cere banii, mulți bani, până la urmă colosal de mulți în raport cu celelalte instituții de presă de care a avut grijă același stat să nu cumva să se chivernisească, în semn de protest față de această decizie de a se aplica legea, amenință că face un partid! Partidul politic!
Că tot a mai fost o televiziune care a făcut asta, își spun ei, în condițiile în care, ce nu înțeleg ei este că acel caz nu se mai poate repeta, în primul rând pentru că respectivul nu este și nu poate fi Dan Diaconescu! Desigur, proiectul este al Noii Securități , este evident, băieții sunt de acolo, știti bine, însă s-au mai văzut asemenea experimente de care s-a ales praful în condițiile în care respectivii nu au reușit să împlinească așteptările celor care se aflau în umbra întregii acțiuni!
Nu vorbim mai multe, este de tot râsul, sau mai făcut asemenea partide, chiar “gânditorul” acestei acțiuni, la nivel public a mai experimentat, le-a ratat pe toate, l-au gonit cu toții, așa încât un nou eșec chiar nu strică!…

ȘI A VENIT… CONSULTANTU’!

Și a intrat în direct chiar “consultantul”, “geo-strategul”, el însuși în persoană! Care a vorbit despre “cei care oferă consultanță fără să ceară bani publici”!
Vă reamintim, Închipuitu’ care dădea din cap pe principiul “Zi-le domnul Geo!”, a luat sute de milioane de la… stat!
Cât tupeu?!…Să vorbești despre “societatea progresistă” din România care plătește taxe”! Când tu nu ai plătit taxe de peste șapte ani!…
Cică -“Dan Diaconescu n-avea experiență politică și restul n-aveau știința de carte”! Lasă că știe Închipuitu’ carte, habar nu are să scrie “o dată”sau “odată”, după principiul “miau”ca pisica!
Ca să nu mai vorbim de Denis – Penis, aia cu sandalele de 5000 RON sau 50 milioane!
Iar mesajul Gânditorui de la Crevedia a fost senzațional:
–Noi vrem să facem presă! Feriți-vă de noi dacă venim în politică!
Să mori tu ?– vorba lu’ “Filosofu”Gogu Pintenogu!…

P.S.-Apropo, că tot vorbiti de lecții, de morală și de probitate profesională – când s-a închis OTV -ul, unde erați, măi, băieți?!… (T)