Dezastrul presei și explicațiile lui!… O SIMPLĂ OBSERVAȚIE!… APROPO DE DEZASTRUL PRESEI LOCALE! DE CE MAI MERG ĂȘTIA LA CONFERINȚELE DE PRESĂ?!… NU SCRIU NIMIC, DUPĂ AIA!

Disperați, purtătorii de cuvânt le trimit fragmente din ce a zis ăla ca să se și publice ceva!
Incredibil, dar asistații social există, în continuare datorită administrației locale! Care plantează, în continuare, bani publici – și nu puțini – în tot felul de ratați și ratate, descreierați și descreierate, inclusiv pușcăriași, cu acte în regulă! Fără licitație, fără solicitarea de a-și prezenta, fiecare, presa pe care o reprezintă! Ziarele pe care le tipăresc! Ceva, acolo care să justifice banii respectivi! Bani, repetăm – nu puțini!
Dacă instituțiile publice ar avea curajul să respecte legea, în primul rând – nu spunem că ar muri de foame respectivii , dar s-ar simți obligați să se apuce de o muncă adevărată, de ceva, acolo! Vânzători, spălător de mașini, de ce nu gunoieri?– o meserie respectabilă! Pentru că pregătire nu au în niciun domeniu! Dar, altfel, năvălesc la conferințele de presă contra fursecuri și cafele, după care n-au nici măcar bunul simț să scrie ce dracu a zis ăla, acolo! Marea confuzie din presa românească este în expansiune, din păcate noi constatăm toate acestea pentru că, efectiv, pe noi nu ne afectează! De reținut – Deși suntem ziarul cel mai vechi din această zonă a României, aproape 30 de ani de apariție neîntreruptă, cotidian, cu site-ul pe cel mai mare portal al presei din România, cu peste 2.300 000 de vizitatori, noi nu avem contracte cu instituțiile respective! Nici nu am solicitat asta!
Așa că nu din interes vorbim, ci pentru o invitație la bun simț și la respectarea legii pentru anularea acestei urâte confuzii care a penetrat, așa cum spunea un mare Observator – prostul satului în fruntea presei! Desigur, pe net, acolo unde se declara ei, mai toți – “cotidian online “– Deși la ei apare câte un articol o dată la trei săptămâni! Dar nimeni nu vede asta, din păcate!…