Din ciclul – Securiști, “mândria țării”! CINE I-A FĂCUT SĂ TACĂ?!…

Au vreo legătură răzgândelile lui Teodorovici cu… diploma aia pe care a primit-o de la Academia Securității?!…

DAR TĂCEREA DE LA CONGRES A OLGUȚEI VASILESCU?!…

Exact așa s-au petrecut lucrurile – ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici a anunțat că se retrage din competiția pentru funcția de președinte-executiv al partidului, după care, după o noapte a anunțat că… va candida!
Toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat în noaptea aia? Gurile rele și mai bine informate ne invită să facem legătura între aceste răzgândeli și întâmplarea pe care tot el a povestit-o când s-a pomenit, acasă, cu o diplomă de la… Academia Securității despre care habar nu avea de ce a primit-o!
Și acum, după ce a câștigat prin vot postul de președinte-executiv a răspuns cu aplomb că habar n-are cu ce se ocupă această funcție!
Este un sistem bine cunoscut aplicat în politica actuală –“Eu sunt mic, nu știu nimic”! Deși, Orlando e cam mare!…

NR– Și pentru că tot ne aflăm în zona scenaritei, iată ce ne-au sugerat cei mai bine informați că ar fi bine să știm și eventual să și facem public:

DE CE, LA RÂNDUL EI, A TĂCUT OLGUȚA VASILESCU?!

De la care se așteptau mari scandaluri, mari vorbe, mari dezvăluiri în timpul Congresului? Ciocu’ mic și joc de glezne, nu a zis nimic pentru că – așa zic gurile rele – s-ar fi făcut un scenariu în capcana căruia ar fi căzut și Manda, dar și Olguța!

Concluzia? - Noua Securitate a pus P… și pe PSD!
Adică rămâne prizonieră toată țara?!... Chiar așa să fie?!...