Din seria „Marea Manipulare” – MEGA CUTREMURUL!

*VINE MEGA-CUTREMURUL! *Alertă de ultimă oră *Atenţie, NU ESTE EXAGERARE! *Fierbe pământul *DOVEZI ŞTIINŢIFICE CLARE

Vă reamintiți, cu siguranță, de pagina în care am readus în actualitate ceea ce profesorul Sorin Danciu a prezentat, în mai multe emisiuni de televiziune, în legătură cu decalogul Chomsky, cel folosit pentru manipularea populației! Dar iată cele 10 porunci ale lui Chomsky pe care vi le prezentăm ca să înțelegem mai bine despre ce vorbim:
1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate.
2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai naţiunii.
3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău.
4. Poporul trebuie să creadă ca şi ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trăi mai rău este tot pentru binele său.
5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu îi permită sesizarea legăturii dintre cauze şi efecte.
6. Poporul trebuie dezobişnuit să problematizeze realitatea şi să acţioneze sub impulsul emoţiilor.
7. Poporul trebuie obişnuit cu satisfacţii ieftine, care să îi ocupe timpul şi să îl demotiveze în atingerea unor idealuri superioare.
8. Poporul nu trebuie să aibă acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă şi obiectivă.
9. Poporului trebuie să îi fie indus spiritul turmei.
10. Poporul nu trebuie să creadă în existenţa strategiilor şi mijloacelor oficiale de manipulare.
DUOuDI4XUAEOjY3
De la începutul lunii ianuarie, o serie de seisme grave au zguduit lumea, iar specialiștii se tem că urmează un cutremur monstruos în viitorul apropiat. După un seism de 7,9 grade în Alaska, SUA, care a provocat alertă de tsunami, vulcanul Mayon din Filipine a erupt, iar mii de persoane din zonă au fost evacuate. În plus, activitatea seismică puternică din ultimul timp a lovit Guam, Taiwan și Japonia.
Patru dezastre au lovit zona supranumită Cercul de Foc al Pacificului la începutul acestui an, provocând frici cu privire la apropierea unui mega-cutremur, potrivit Daily Mail.
Zona, în formă de potcoavă, este cunoscută pentru seismele și erupțiile vulcanice puternice. Unii specialiști sugerează că proximitatea și frecvența cutremurelor indică apropierea unui eveniment catastrofic global, dar mulți experți sunt de părere că activitățile seismice nu sunt interconectate, fiind vorba mai degrabă de coincidențe.
Erupția din ianuarie a vulcanului Mayon din Filipine. Sursa VIDEO: Youtube/ Ronald Chazzy Rebutica. După cutremurele din Cercul de Foc, un seism de 6,4 grade a lovit Taiwan, producând moartea a 17 persoane și rănind cel puțin alte 180. Marți, teritoriul american Guam a fost zguduit de patru cutremure de 5,7, 5,6, 5,4 și, respectiv, 4,9 grade. Din 11 februarie, trei cutremure semnificative s-au produs în Japonia. Seismele au avut magnitudinile de 4,8, 4,5 și, respectiv, 4,5 grade pe scara Richter.cutremur-apoc-465x390
Oamenii de știință spun că astfel de mișcări tectonice sunt normale în zona respectivă, iar șansele unui „efect de domino” sunt egale cu zero.
„Cercul de Foc se află într-o perioadă de activitate. Totuși,în ceea ce privește istoria vulcanică, activitatea din prezent este încă văzută ca fiind normală”, a afirmat pentru Japan Times Toshiyasu Nagao, directorul Centrului de Cercetare privind Prezicerea Cutremurelor de la Universitatea Tokai din capitala Japoniei.