Doar două observații – BURLEANU – REALES! C-UN REGULAMENT PERVERS!…

Nu ne bucură, nici nu ne întristează, puțin ne pasă cine conduce Federaţia Română de Fotbal în condițiile în care fotbalul românesc a ajuns vai de mama lui! Am avut o atitudine civilizată la întâlnirea cu Răzvan Burleanu. L-am respectat și-l respectăm pe Ionuț Lupescu! Ca să nu mai vorbim de generația lui Mircea Lucescu!… Deci nici nu ne doare, nu curge sânge, nu plângem, însă ca jurnaliști tot trebuie să spunem ceva…
Doar două observații, din care puteți înțelege ce vreți dumneavoastră:

1. – Deci, pentru orice fel de alegere, la mintea organizatorilor FRF votul „Jurnalului de Călărași” este egal și cu cel de la Pro TV! Antena1! Și, de ce nu – New York Times!

2. – De râsul lumii atitudinea marțafoiului Dichisit’Închipuit! Care l-a făcut varză, cu o seară înainte, pe Burleanu, în condițiile în care știu și copiii de mingi că pe Burleanu șeful nedeclarat al Inchipuitului, Dâncu, l-a făcut mare și tare! Când și-a luat Dâncu mâna de pe fostul ales, sluga a sărit să latre! Și a lătrat până când Burleanu a fost …reales! Ocazie cu care să-și dea seama și stăpânii câtă trecere are … Închipuitu’!

-Și, cu voia dumneavoastră chiar 3. – Unde dracu’ am ajuns dacă până și în fotbal își bagă cozile nenorociții ăștia de securiști?!…

P.S. – Și ca jegoșenia să fie completă, trebuie remarcată și schimbarea presei! Televiziunile care îl susținuseră pe Ionuț Lupescu până cu o seară înaintea alegerilor, a doua zi au schimbat placa!
Pe amărâtul ăla de la TVR 1 nici nu l-am mai lăsat să facă emisiunea, au venit pupincuriștii lui Burleqnu care au făcut “ediție specială”!
Cât despre aia de la Digisport, ce să mai spunem?!… Nu știau cum să afișeze mai mult și mai des chestia cu “i-am ciuruit”!
Și ne mai întrebăm de ce am ajuns unde am ajuns?!…