DOMNULE SEFER, CHIAR CĂ HABAR N-AI!…

Deputatul solicită atragerea de noi medicii la spital, în condițiile în care, la Călărași s-a anunțat că Ministerul Sănătății rezolva această problemă! Deja! Fără… Șofer! Pardon, Sefer!…
Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns modul în care se comportă unii parlamentari din opoziție, în aceste zile. Desigur, este greu să trăiești în opoziție, chiar și mai greu să-ți faci un nume din această poziție. Când nici nu calci prin județul în care ,chipurile , ești parlamentar, poti să faci gafe antologice!
Este ceea ce a “reușit”deputatul de Călărași (zice – se!) Cristian Sefer care printre cele 100 de amendamente depuse (ăștia au înnebunit cu toții, unu a depus vreo 6000!…) solicită Ministerului Sănătății bani pentru medici , pentru atragerea medicilor la spitalul din Călărași! Foarte bine și la vară cald, pentru că acuma este în plină iarnă, domnul respectiv habar neavând că exact cu o săptămână în urmă, managerul spitalului din Călărași a convocat o conferință de presă și a informat, acolo ca a reușit să obțină din partea Ministerului Sănătății, inclusiv a ministrului , documentația și finanțarea necesară pentru atragerea medicilor, la Călărași !Desigur, cu sprijinul senatoarei de Călărași, Roxana Paturca, aceasta intervenind direct la ministrul sănătății și al președintelui Consiliului Județean ,Vasile Iliuță, implicat, la rândul său, în această problemă! Ăștia nu au vorbit degeaba,nu au dat din gură, nu au făcut amendamente, de Gaia -matu, ca să se afle în treabă și să zică lumea că fac ceva, ăștia chiar au făcut, domnule așa zis deputat de Călărași!
Deci situația era rezolvată, domnule Sefer ,iar dumneavoastră nici nu puteți spune de ce ați depus atâtea amendamente sau, poate, aveți o explicație, vorba actorului comic: dracu’ știe!…
A iniţiat şi a contribuit la organizarea manifestărilor dedicate aniversării a 160 si 170 de ani de viaţa urbană la Călăraşi, 170 de ani de existenţă a Protoieriei Călăraşi, 175 de ani de activitate prefectorală, 400 si 410 ani de atestare documentară a municipiului Călăraşi.