„DONALAM“- BURSE PENTRU ELEVI AI LICEULUI „DANUBIUS“!

Marţi, 9 iunie, Liceul „Danubius“ împreună cu Societatea „Donalam“ S.R.L au acordat primele burse de studiu GIANCARLO BELTRAME pentru anul 2015. La eveniment au participat elevi ai Liceului „Danubius“ împreună cu directorul liceului, prof.Coman Lucica şi directorul de resurse umane al Societăţii „Donalam“, Enrico Deganello.
Liceul „Danubius“ Călăraşi a încheiat un parteneriat în acest an şcolar cu Societatea „Donalam“, având ca obiectiv stimularea elevilor pentru a se pregăti în vederea promovării cu rezultate bune a examenului de Bacalaureat şi în vederea continuării studiilor prin înscrierea acestora la o universitate tehnică, prin acordarea unor burse private de studiu unor elevi ai Liceului „Danubius“ şi luarea de contact cu mediul de lucru şi informarea elevilor cu privire la activitatea societăţii prin organizarea unor vizite de informare şi/sau programe/stagii de practică în cadrul unităţii de producţie a societăţii.

Eduard Costin Avrigeanu şi Alexandru Mugea, ambii din clasa a XII-a E, sunt elevii premiaţi de către directorul de resurse umane al „Donalam“, Enrico Deganello care a declarat: „Sunt fericit că mă aflu aici, pentru a premia cei doi elevi care au demonstrat, în decursul anilor şcolari, merite deosebite la învăţătură. Acesta este un prim pas pe care „Donalam“ urmează să-l facă. Noi credem că tot Călăraşiul trebuie să crească odată cu industria. Ca să se producă acest lucru, firma trebuie să se deschidă, ca şcolile să cunoască firma. Este un program amplu, cu vizite, cu stagii de practică, burse de studiu. Noi vrem să vă ajutăm în cursul anilor universitari, să avem contact în permanenţă cu aceşti doi elevi, pentru că, în decursul anilor universitari, le oferim şi stagii de practică, iar la sfărşitul facultăţii, dacă şi noi, dar şi studenţii vom fi de acord, vor primi un post la „Donalam“. Din acest an avem doi elevi din Liceul „Danubius“ care au burse de studiu GIANCARLO BELTRAME. Sper ca pe viitor să fie ca un stimulent pentru voi ceilalţi.“