Dovedit! FAKE NEWS ÎN ROMÂNIA! AȘA-ZISUL SCANDAL DE LA SECTORUL 5 – O INVENȚIE!…

•Primarul Daniel Florea NU a fost cercetat! •Nici adus de acasă! •Totul – o invenție! •Primarul de la sectorul 5 chiar deranjează Mafia?!… •Toată presa “de servicii” a explodat

“DNA A TĂBĂRÂT PE PRIMĂRIA SECTORULUI 5“

Aceasta a fost știrea care a atras atenția, săptămâna trecută, ea fiind transmisă prin foarte multe mijloace de comunicare! Să facem și noi trimitere la câteva dintre ele, să vedeți cum sunau și cum semănau titlurile și ce spuneau textele!

PROCURORII AU DESCINS LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5 DIN BUCUREȘTI

Percheziții de amploare la primăria sectorului 5. Potrivit unor surse, anchetatorii au ridicat mai multe documente. În vizorul procurorilor ar fi investițiile, concertele și contractele primăriei Sectorului 5. Potrivit unor informații primite de Realitatea.net, angajații si primarul nu au fost lăsați sa intre în birouri. Informația a fost ulterior confirmată oficial chiar de Primărie. ”Într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 s-au solicitat date care au fost puse la dispoziție de îndată. Primăria Sectorului 5 cooperează cu toate instituțiile Statului, în mod transparent și total. În acest moment, Primăria Sectorului 5 nu deține alte informații”, a precizat un comunicat. USR a reacționat precizând că primarul a fost chemat de acasă de procurori. ”Descinderi în biroul primarului PSD Florea al sectorului 5. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a cerut documente de la primar și l-a chemat pe acesta de acasă (!) pentru a le prezenta. Da, de acasă, primarul nu era la muncă într-o zi de lucru. Informația a apărut astăzi în presă”, a precizat USR pe Facebook, oferind și o posibilă listă a motivelor descinderii procurorilor.
Descinderi în biroul primarului PSD Florea al sectorului 5. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a cerut documente de la primar și l-a chemat pe acesta de acasă (!) pentru a le prezenta. Da, de acasă, primarul nu era la muncă într-o zi de lucru. Informația a apărut astăzi în presă.
(realitatea.net)

DESCINDERI LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5 – A FOST PERCHEZIȚIONAT BIROUL LUI DANIEL FLOREA

Politisti si procurori au facut perchezitii, vineri, la Primaria Sectorului 5. Vizat a fost si biroul primarului Daniel Florea, care a fost chemat de acasa pentru a participa la perchezitionarea si apoi la inchiderea biroului sau, anunta Libertatea. „Nu le-am numi descinderi, dar Parchetul de pe langa Judcatoria Sectorului 5 a cerut, intr-adevar, documente”, au confirmat reprezentantii primariei. Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al Parchetului Judecatoriei Sectorului 5, Andreea Ceausu. „Pot sa confirm ca este o actiune la Primaria Sectorului 5, intr-un dosar in care se fac cercetari in rem. Mai multe informatii in acest moment nu pot fi date, pentru a nu influenta ancheta”, a spus aceasta. Ceausu a precizat ca anchetatorii urmeaza sa ridice mai multe documente. (ziare.com)

PERCHEZIŢII LA PRIMĂRIA SECTORULUI 5, INCLUSIV ÎN BIROUL PRIMARULUI DANIEL FLOREA

Descinderi la Primăria Sectorului 5 vineri dimineaţă, acolo unde reprezentanţii Parchetului Judecătoriei Sectorului 5 s-au dus să ridice documente.Politiştii şi procurorii au făcut percheziţii, vineri, la Primăria Sectorului 5. Vizat a fost şi biroul primarului Daniel Florea, care a fost chemat de acasă pentru a participa la percheziţionarea şi apoi la închiderea biroului său, anunţă Libertatea.„Nu le-am numi descinderi, dar Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 5 a cerut, într-adevăr, documente”, au confirmat reprezentanţii primăriei. Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Andreea Ceauşu. „Pot să confirm că este o acţiune la Primăria Sectorului 5, într-un dosar în care se fac cercetări în rem. Mai multe informaţii în acest moment nu pot fi date, pentru a nu influenţa ancheta“, a spus aceasta. (adevărul.ro)

NOI AM SIMȚIT CĂ LUCRURILE SUNT CIUDATE ȘI AM PORNIT PROPRIA CERCETARE!

Cum îl cunoaștem pe Daniel Florea de foarte multă vreme și știm că prin educație nu se implică în fapte ilegale, după cum cunoșteam tot ceea ce s-a întâmplat, în ultimii ani, în Sectorul pe care l-a preluat de la Marian Vanghelie fără scandaluri așteptate, pentru că diplomația este fundamentală în politică, chiar și în România, apoi din propria noastră cercetare să vedem ce s-a întâmplat de fapt!
Din primele informații am aflat că (STUPOARE!) în realitate, DNA nu a fost la primărie! Mai mult decât atât, mult trâmbițata aducere a primarului și anchetarea sa, cercetarea biroului, erau numai baliverne!
Si mai mult decât atât, nu a fost nicio anchetă, ci doar… Poliția a solicitat niște informații despre niște probleme care o priveau din interior! Am verificat inclusiv în interiorul primăriei, oameni de bună credință, angajați care nu erau implicați în absolut nimic și care ne-au lămurit: singurul element care este palpabil din tot ceea ce s-a întâmplat este o adresă Poliției Locale de sector care a solicitat Primăriei date legate de propriile sale probleme! Poliția respectivă fiind un departament din interiorul Primăriei sector 5! Care nu putea să-l ancheteze pe primar!… Atât și nimic mai mult!

DE FAPT, DANIEL FLOREA CHIAR A DERANJAT MAFIA?!

Este una dintre variantele pe care ne-au oferit-o cunoscători ai tuturor celor ce se întâmplă în zonă! Dincolo de certurile pe care acesta le-a avut cu Gabriela Firea, primărița generală care, probabil, s-a simțit amenințată de Daniel Florea pe post, lucru care, după știința noastră nu se va întâmpla pentru că primarul de la sectorul 5!Abia ce-a rezolvat problemele în sector și nu vrea s-o ia de la capăt, peste toată hărmălaia din Primăria Generală, se pare că niște deranjamente există pentru că niște șmecheri n-au loc cu niște așa-zise investiții pe terenul respectiv!

DE FAPT, DE UNDE A PORNIT TOTUL!…

Din cercetările noastre am aflat iarăși un lucru interesant – știrea, în forma inițială ar fi apărut pe o pagină de Facebook! A unui jurnalist!… Cu multe legende în jurul său! Cam acestea ar fi traseul, chestiuni elementare care pe noi nu ne interesează pentru că jocurile astea trebuie să le rezolve cine trebuie! Nu noi!…
Noi doar am făcut o investigație de presă despre o situație din așa -zisa presă din România!
Ce rău s-a ajuns!…

Departamentul Anchete