DPNET – CEL DE-AL PATRULEA REICH

*In 2020 va fi Scoția, In 2021 va fi Catalonia, In 2022 va fi Republica Autonomă Transilvania?!

ACESTA ESTE PLANUL CELUI DE-AL PATRULEA REICH

Atunci când Germania dorea să se reunească după căderea Zidului Berlinului, Francois Mitterand și Margaret Thatcher s-au opus din răsputeri unei Germanii Mari, motivul fiind același dintotdeauna: Germania, declanșatoarea a Două Războaie Mondiale, a dorit întotdeauna să conducă întreaga Europă, să o subjuge și să o transforme. In urma Primului Război Mondial, Națiunile și-au cerut dreptul la AUTODERERMINARE și în jurul lor s-au format STATE NAȚIONALE. Neîmpăcată, cu această idee, Germania a declanșat cel De-al Doilea Război Mondial, care împreună cu Primul Război Mondial au fost adevărate cataclisme pentru Europa. Învinsă de fiecare dată, Germania nu a renunțat niciodată la ideea Desființării Națiunilor Europene formare în urmă cu 100 de ani și la Conducerea Europei.
Ceea ce nu a reușit prin declanșarea celui de-al Doilea Război Mondial, este pe cale să reușească acum, prin formarea Statelor Unite ale Europei – SUE, conduse de Germania, de fapt un Al Patrulea Reich.

PRIN 2013 AM AFLAT CĂ TRAIAN BĂSESCU
ESTE SUSȚINĂTORUL FORMĂRII SUE

Târziu, prin 2013 am aflat că Traian Băsescu este susținătorul formării SUE și am înțeles ulterior de ce l-a susținut cu toată forța pe Iohannis să ajungă președinte în 2014, chiar împotriva Elenei Udrea, pe care el o crescuse politic Atunci am realizat că de fapt ceea ce se întâmplase în România, care a fost supusă unui plan diabolic de austeritate, nu era altceva decât un ordin venit din Germania. Căderea programată a Greciei, împiedicată la limită de FMI (?!?) și SUA, declanșarea operațiunii implantării de imigranți musulmani, impunerea deficitelor de 3%, crearea unui Parchet European făcut pentru a pedepsi la înnapoiere națiunile, desființarea națiunilor și formarea SUE, toate sunt parte a aceluiași plan: Conducerea unică a SUE de către Germania, printr-un președinte unic și un guvern unic. Invocarea pericolului asiatic sau, al Rusiei, sau al SUA, sunt doar pretexte inventate pentru a speria cetățenii europeni și a-i face să renunțe la identitarea lor. Plecată de la Europa Națiunilor Unite, Libere și Independente, Uniunea Europeană, condusă la propriu de Germania, a trecut la formarea SUE, cu desființarea identității naționale, cu desființarea națiunilor și a statelor. Un capitol aparte în acest plan îl constituie desființarea creștinismului, liantul spiritual cel mai puternic al europenilor, iar în interiorul creștinismului, ortodoxia este văzută ca un pericol de moarte. Aici planul hegemoniei germane se întâlnește cu Societatea deschisă a lui Popper și a discipolului lui de la Harvard, Gerorge Soroș, care-și doresc subjugarea economică a popoarelor prin dominația Globalistă a Multinaționalelor, vârf de lance în aplicarea acestei politici fiind Franța lui Macron. Din lac în puț, cum ar zice românul. Până la urmă, cele două concepte s-au întâlnit, iar Cel de-al Patrulea Reich înglobează inclusiv eliminarea creștinismului din Europa.

CEL DE-AL PATRULEA REICH ÎNGLOBEAZĂ INCLUSIV
ELIMINAREA CREȘTINISMULUI DIN EUROPA

Convins inițial să agreeze acest plan, materializat în operațiunea “Coridorul”, Vladimir Putin s-a delimitat de Planul German, motiv pentru care a devenit inamicul nr 1 al Globaliștilor, Neomarxiștilor și UE. Rusia a mai pățit-o de două ori cu Germania, odată când l-a trimis pe Lenin să o distrugă prin Revoluție, a doua oară când, după încălcare a unei înțelegeri prealabile Hitler-Stalin, Rusia trebuia ștearsă de către Germania de pe Hartă. Acum, Rusia a devenit adversarul de moarte al UE, pentru că împiedică hegemonia Germaniei în Europa și pentru că a devenit apărătoarea creștinismului și ortodoxiei.

PLANUL GERMANIEI ESTE PUS ÎN PERICOL
ȘI DE DONALD TRUMP

Planul Germaniei este pus în pericol și de Donald Trump, celălalt adversar fățiș al Germaniei, care susține cu tărie identitatea națiunilor și autodeterminarea popoarelor. Incercările disperate ale globaliștilor reprezentați de Partidul Democrat din SUA de a-l elimina pe Trump, fac parte din același plan Hegemonic al Germaniei, și al Societății deschise a lui Soroș. UE a cheltuit miliarde de euro anual să scoată Regatul Unit al Marii Britanii din UE, după care să-l divizeze, prin ruperea Scoției din Regat, lucru care este planificat să se întâmple în 2020. De fapt, ruperea unor state și divizarea unor țări face parte din planul slăbirii identității națiunilor și formarea unor republici autonome, supuse Germaniei și mult mai ușor de condus. În acest plan al UE intră și declararea Cataloniei ca Republică Autonomă, dar și a Transilvaniei. Este mult mai ușor să subjugi niște țări divizate și rupte identitar, decât să te confrunți cu națiuni puternice care-și reclamă identitatea, naționalismul și suveranitatea. Astfel, curentele naționaliste au devenit adversarul de moarte al UE și ale Globaliștilor, eliminarea acestor curente, care nu fac altceva decât să-și apere propriile națiuni și state, fiind obiectivul prioritar al Germaniei. Ruptă și dominată de Supranaționale, cu români aflați în război cu proprii cetățeni printr-o iluzorie “luptă” împotriva corupției, prin Guvernatorul Iohannis, numit de cel de-al Patrulea Reich, România este doar la un pas de a pierde Transilvania. Ruperea Transilvaniei de România și declararea Republicii Autonome Transilvania, în 2022, este deja un fapt știut, nu o ipoteză de lucru. Rolul principal al Guvernatorului Celui De-al Patrulea Reich, Klaus Wener Iohannis, este ca în timpul mandatului său , în 2022, să ducă la îndeplinire acest plan, de formare a Republicii Autonome Transilvania, al cărei guvernator va fi numit de Cel De-al Patrulea Reich.

CE PUTEM FACE NOI, CA SIMPLI CETĂȚENI AI UNEI ȚĂRI
PE CALE DE DIVIZARE ȘI ULTERIOR DE DISPARIȚIE?

Să cunoaștem adevărul, lucru pe care tocmai îl începem azi. In primul rând, trebuie însă să facem totul, dacă este nevoie și cu arma în mână, pentru a apăra România, Națiunea Română, Poporul Român și Creștinismul Românesc. Aceasta este misiunea acestui popor milenar: Să-și apere Identitatea! Azi, de 1 Decembrie, când efortul înaintașilor noștri de formare a națiunii române este la un pas de a fi spulberat, avem Datoria Sfântă de a apăra România, Națiunea Română și Creștinismul, așa cum am făcut-o de nenumărate ori în istorie. Gena Milenară a acestui Popor, Poporul Român, mult încercată în ultima vreme, trebuie să se trezească și să lupte pentru a apăra ființa română și creștinismul.