DRĂGULIN DOREŞTE FLUIDIZAREA CIRCULAŢIEI!

Ziarul nostru a tras numeroase semnale cu privire la acţiunile poliţiştilor de a sta la pândă în loc de a ajuta la fluidizarea circulaţiei. Este o adevărată aventură şi un test de răbdare ca să te poţi deplasa la ore de vârf în anumite zone ale Călăraşiului. Poliţiştii locali sau cei de la rutieră au avut o perioadă când au ieşit în stradă! Dar cum o minune nu ţine decât 3 zile acest lucru nu se mai întâmplă şi poliţiştii locali sau cei de la rutieră s-au întors la statul la pândă! Că de, e mai sănătos…!
E mai uşor să scrii o amendă decât să stai într-o intersecţie şi să dirijezi circulaţia! Acest disconfort din trafic l-a făcut pe primarul Drăgulin să gândească o soluţie de fluidizare a circulaţiei în zonele unde se impune. Iată ce îşi doreşte primarul Daniel Ştefan Drăgulin pentru ca traficul să se desfăşoare cât mai fluent:
„Avem în vedere pentru perioada viitoare ca împreună cu poliţia rutieră să încercăm să găsim soluţii pentru fluidizarea circulaţiei.
Pentru acest lucru avem în vedere a fluidiza circulaţia în zonele cele mai aglomerate. Dorim să facem sensuri giratorii în zonele Agricol, 5 Călăraşi şi Şcoala „Nicolae Titulescu“. Am putea prinde în anul bugetar 2016-2017 aceste proiecte. La rectificarea bugetară să prindem bani pentru a face aceste SF-uri (Studii de Fezabilitate) iar în primăvară vor fi puse în aplicare aceste proiecte care va fluidiza circulaţia în municipiu”.