DRĂGULIN ȘI BARBU, VALIDAȚI DE BPN AL PNL PENTRU CANDIDATURA LA PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI, RESPECTIV PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN

Președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a anunțat joi, 12 martie, într-o conferință de presă, că Biroul Politic Național a validat propunerile pentru candidaturile la șefia Consiliului Județean Călărași și la funcția de primar al municipiului reședință de județ.

”După cum știți, luni, în ședința Biroului Politic Național, s-au validat candidații mai multor organizații județene, respectiv președinte CJ și primar al reședinței de județ. Călărașiul a fost validat prin cele două propuneri, în persoana domnului Barbu Valentin, pentru funcția de președinte al CJ, iar pentru Primăria Călărași, subsemnatul.”, a anunțat Drăgulin.

Șeful liberalilor călărășeni a avut și un mesaj de încredere pentru întreaga organizație. ”Din discuțiile avute în cadrul BPN, pentru a nu mai fi create efervescențe din partea unora sau altora, prin această declarație, sunt oficiale candidaturile noastre. Este clar, avem votul tuturor membrilor BPN și, ca atare, ne vom bate ca Organizația Județeană PNL Călărași să câștige cât mai multe voturi și să reușim să luăm în continuare șefia Consiliului județean, cât mai mulți consilieri județeni, Primăria Călărași, cel puțin un viceprimar și cât mai mulți consilieri locali”, a punctat președintele PNL Călărași.