DREPT LA REPLICĂ- VASILE ILIUŢĂ!: „Oricare alt partid, în perioada electorală, este şi va fi tratat ca un adversar politic. Dezmint categoric orice informaţie potrivit căreia aş susţine sau aş ajuta candidaţii PMP!“

Dezmint categoric orice informaţie potrivit căreia aş susţine sau aş ajuta candidaţii PMP pentru alegerile din 11.12.2016.
Sunt preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, ales prin contribuţia substanţială a alegătorilor PNL Călăraşi şi prin decizia şi votul primarilor şi a consilierilor judeţeni.
Îi asigur pe toţi liberalii călărăşeni de corectitudinea mea şi de faptul că singura mea echipă politică este echipa PNL, pe care o respect şi împreună cu care voi munci pentru a câştiga şi alegerile din 11.12.2016. Oricare alt partid, în perioada electorală, este şi va fi tratat ca un adversar politic.
Îi asigur, de asemenea, pe toţi călărăşenii, de preocuparea mea continuă pentru dezvoltarea economică a judeţului Călăraşi şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor judeţului nostru.
Ştiu că a început campania electorală şi că în perioada următoare vor mai fi provocări, dezinformări şi încercări de denigrare. Îmi doresc, însă, să avem o campanie electorală cât mai corectă, astfel încât după data de 12 decembrie 2016 să putem să ne strângem laolaltă toţi cei care purtăm responsabilitatea îmbunătăţirii vieţii călărăşenilor, să ne dăm mâna şi să punem toţi umărul pentru a face din judeţul Călăraşi judeţul pe care şi-l doresc călărăşenii.
Vasile ILIUŢĂ