DUBIUL SĂPTĂMÂNII- CUM, NU ROMÂNIA ESTE ŢARA CEA MAI CORUPTĂ?!…

DUBIUL SĂPTĂMÂNII- CUM, NU ROMÂNIA ESTE ŢARA CEA MAI CORUPTĂ?!…

11 octombrie 2017

Corupţie e şi la… alţii?! Urlă, de dimineaţă până seara, o liotă de descreieraţi că România este cea mai coruptă ţară din europa, cel puţin, dacă nu din… lume! Se duc şi la Bruxelles (la… Împărăţie!) Şi anunţă, cu disperare, ce mare corupţie este în România! O ţară coruptă definitiv în care doar mândruţa de Codruţa mai poate face dreptate! Desigur, nu în… libertate! În timpul ăsta, ce credeţi că aflăm noi?

1CORUPŢIE ÎN FAMILIA… REGELUI SPANIEI?!…
Da, chiar aşa! Fostul duce de Palma de Mallorca, cumnatul regelui Spaniei, Inaki Urdangarin, a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru deturnarea a şase milioane de euro! Din… bani publici! Respectivul duce fiind aparţinător la… Casa Regală Spaniolă! În acelaşi timp, sora regelui, infanta Cristina (căsătorită cu bascul Urdangarin!) A fost adusă în faţa justiţiei în acelaşi dosar!

2ŞI PRIMUL MINISTRU AL SPANIEI?!…
Da, da! Celebrul prim-ministru al Spaniei, Mariano Rajoy, cel care a pus poliţia de i-a bătut p-ăia care votau în Catalunia, adus în faţa instanţei într-un caz uriaş de corupţie! În partidul popular spaniol! Zeci de milioane de dolari, prostituate şi vacanţe de lux! Pentru trucarea licitaţiilor publice?! Desigur, totul mână în mână cu interlopii imobiliari!

3DAR ŞI REGELE SPANIEI?!…
Da, da! Regele Juan Carlos (tatăl actualului rege) a fost acuzat (şi pentru asta ar fi şi abdicat!) că făcea vânătoare de elefanţi pe bani publici!

4DAR ŞI FOSTUL PREŞEDINTE AL FRANŢEI? TOT CORUPT?!…
Da, da! Nicolas Sarkozy a fost pus sub acuzare, chiar săptămâna trecută, pentru (ţineţi-vă bine!)… corupţie! Preşedintele Franţei, aţi înţeles?!…

5CORUPŢIE ŞI ÎN GERMANIA? CHIAR LA PREŞEDINTELE GERMANIEI, DOMNULE IOHANNIS!
Când preşedintele României, germanul Klaus Iohannis gâfâie pe nerăsuflate împotriva corupţiei, poate nu ştie, dar îl informăm noi- şi preşedintele Germaniei a fost acuzat de corupţie!

PRESEDINTELE GERMANIEI AR PUTEA RAMANE FARA IMUNITATE
Procurorii germani au cerut, joi, ridicarea imunitatii presedintelui republicii, Christian Wulff, implicat intr-un scandal privind acuzatii de coruptie.
Parchetul din Saxonia inferioara, acolo unde Wulff a fost prim ministru de land pana cand a fost ales, la 30 iunie 2010, presedinte al Germaniei, a anuntat ca nu poate lansa procedurile impotriva presedintelui republicii daca deputatii Bundestag-ului (camera inferioara a Parlamentului) nu ii ridica imunitatea, scrie BBC.
Wulff este criticat aspru de la jumatatea lunii decembrie de presa germana care il acuza de a fi profitat de pozitia sa de lider al guvernului din Saxonia inferioara pentru a obtine avantaje financiare diverse, incercand apoi sa ascunda aceste afaceri.
Presa l-a acuzat pe seful statului, care nu detine puteri executive, ca a ascuns un imprumut, a profitat de vacante gratuite din partea unor oameni de afaceri bogati, iar apoi pentru ca a incercat sa faca presiuni asupra jurnalistilor cu scopul de a impiedica publicarea informatiilor.
Sursa: Ziare.com

ŞI ATUNCI? VUVUZELELOR, DE ĂIA NU MAI ŢIPAŢI?!…
Acum realizaţi şi dumneavoastră câtă manipulare grosolană şi câtă discreditare a amărâtei ăsteia de ţări fac nenorociţii care se duc la vârful europei şi ţipă, ca din gură de şarpe, despre corupţia din România?!… Nu că n-ar fi şi la noi, dar uite că e şi la ei!…